TRAFİK ÇALIŞMALARI HIZLA DEVAM EDİYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Ulaşım Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, Hatay genelinde yürüttüğü sinyalizasyon yenileme çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Trafik akışının daha rahat ve güvenli olması amacıyla çalışmalarını sürdüren ekipler, trafiğin en işlek olduğu Antakya Öğretmenevi Kavşağı ve Armutlu Mahallesi BP Kavşağı’nda yaptığı sinyalizasyon yenileme çalışmalarıyla vatandaşların takdirini topladı.

Daha modern bir kent görünümü ve vatandaşların can güvenliğini sağlamak amacıyla kapsamlı bir şekilde sinyalizasyon çalışmalarını büyük bir hassasiyetle sürdüren HBB ekipleri, böylelikle olası trafik kazalarının önüne geçmiş oldu.

Yapılan çalışmalara yönelik bir açıklama yayımlayan HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, geçtiğimiz aylarda yapılan Ulaşım Çalıştayı ile Hatay’ın trafik sorununa el atmaya başladıklarını belirterek, Hatay’ın daha modern bir hale getirmek için çalışmalara aralıksız bir şekilde devam ettiklerini ifade etti.

Yolcu ve yük taşımacılığı, kavşak sorunları, sinyalizasyon sorunları, yolların geometrik ve fiziki gibi konular hakkında çalışmaların devam ettiğini söyleyen Başkan Savaş, “Daha güvenilir bir trafik için Ulaşım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekiplerimiz ile birlikte vatandaşlarımızın refahı ve huzuru için gece gündüz çalışmalarımıza devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Yapılan sinyalizasyon çalışmalarını büyük bir takdirle karşılayan sürücüler ve yayalar, HBB Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’a çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

HBB'NİN TRAFİK ÇALIŞMALARI HIZLA DEVAM EDİYOR (1) HBB'NİN TRAFİK ÇALIŞMALARI HIZLA DEVAM EDİYOR (2) HBB'NİN TRAFİK ÇALIŞMALARI HIZLA DEVAM EDİYOR (3) HBB'NİN TRAFİK ÇALIŞMALARI HIZLA DEVAM EDİYOR (4) HBB'NİN TRAFİK ÇALIŞMALARI HIZLA DEVAM EDİYOR (5) HBB'NİN TRAFİK ÇALIŞMALARI HIZLA DEVAM EDİYOR (6) HBB'NİN TRAFİK ÇALIŞMALARI HIZLA DEVAM EDİYOR (7)

Önceki İçerikOKULA DÜZENLİ GELDİLER, ÖDÜLÜ KAZANDILAR
Sonraki İçerikCHP Hatay’a Görkemli Giriş Yaptı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.