Saadet ve Büyük Birlik Partisi İttifakında Hatay aday listesi

Saadet ve Büyük Birlik Partisi İttifakında Hatay aday listesi açıklandı

Milli ittifak Hatay’da çalışmalarını tamamladı.

Saadet Partisi ile Büyük Birlik Partisi arasında yapılan ittifak sonrasında Hatay’da da milletvekili adayları tespit edildi.

Saadet Partisi ve Büyük Birlik komisyonunun birlikte düzenlediği adaylara göre liste tüm ilçeleri kapsayacak şekilde tespit edilerek şu şekilde oluştu:

1-Yrd. Doç. Dr. NECMETTİN ÇALIŞKAN (Akademisyen – İşadamı)
2- NEVİN ZEYTİNELİ (İŞKADINI)
3-METİN YEŞİLKAYA (İşadamı – Müteahhit) İskenderun
4-YAŞAR NARLI (İşadamı – Belediye meclis üyesi) Reyhanlı
5-ATİLLA EROL (İlçe başkanı -Esnaf) Kırıkhan
6-FATİH ÖZER (İlçe başkanı – Esnaf) Hassa
7-MEDET RENÇBER (Gençlik kolları başkanı) Payas
8-BESTAMİ AVCI (İşadamı) Dörtyol
9-NURETTİN HOCAOĞLU (İlçe başkanı) Antakya
10-MUSTAFA ERTAÇ (İlçe Başkanı) Erzin

ALTERNATİF YOK DİYENLERE UMUT OLMUŞTUR

Aday ilanının ardında bir açıklama yapan Yrd. Doç. Dr. Necmettin çalışkan, son 25 yılın en önemli işbirliği gerçekleştiğini belirterek, “Beklenen özlenen bu birlik ile milletimiz özüne, sorunların çözümüne vesile olacağını umuyorum. Bugüne kadar mecliste temsil edilmeyen Saadet ve Büyük Birlik Partisi ittifakı ile alternatif yok diyenlere umut olmuştur. Bu birliktelik, gerçek çözüm önerileri ile mecliste temsil sorununu ve inşallah iktidara gelerek te tüm sorunların gerçek adresi ile çözümüne vesile olur” dedi.

ŞİMDİ BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ

Nevin Zeytineli ise açıklamasında “İttifak, tüm teşkilatlarımızca olumlu karşılandığı gibi milletimizde de heyecan ve coşku ile karşılandığını görüyoruz. Şimdi birlikte daha güçlüyüz. BBP- SAADET Partisi milli ittifakı, genel seçimlerin en güvenilir seçmen adresi olmuştur. Rabbim hayırlara vesile etsin. Büyük teveccüh gösteren destek veren herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HATAY SAADET BBP RESIM