Başkan Culha, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 170’inci yıldönümünü kutladı

“İyi ki polis var”

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 170’inci yıl dönümü ile ilgili mesaj yayınladı. Başkan Culha, polis teşkilatının toplumsal huzurun korunması, halkın esenliği ve güvenliğini sağlamak için mesai kavramı gözetmeksizin, gece gündüz demeden 170 yıldır görevini her koşulda büyük bir özveriyle yerine getirdiğini vurguladı.

Arsuz’daki huzur ortamını, polis- halk işbirliğinin en güzel örneği olarak gösteren Başkan Nazım Culha, “Milletin bölünmez bütünlüğünü, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, düzenin sürekli kılınması için tüm gücüyle çalışan Emniyet Teşkilatımız, 170 yıllık engin deneyimi ve modern teknolojik donanımı ile ülkemizin en köklü kurumları arasındadır.

Ülkemizin her yerinde olduğu gibi ilçemizde de polislerimiz halkın hak ve özgürlüklerinin güven altında bulundurulması, can ve mal emniyetinin sağlanması için büyük bir özveriyle görev yapmaktadır. Emniyet teşkilatımızın polis-vatandaş işbirliğiyle hayata geçirdiği projeler ve yaptığı başarılı çalışmaların Arsuz’un bir huzur kenti olmasındaki ciddi katkıları da yadsınamaz. Bu duygularla başta ilçemiz olmak üzere ilimizin ve yurdumuzun her köşesinde başarılı çalışmalar yapan Emniyet Teşkilatımızın her kademesindeki emniyet mensuplarının bu anlamlı gününü kutluyor, görevlerini başarıyla yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyorum” dedi.

nazım-culha-1