CHP’li kadınlardan Culha’ya tam destek

CHP’li kadınlardan Culha’ya tam destek

CHP Arsuz İlçe Teşkilatı’nın ilk Kadın Kolları Başkanı Sibel Uslu ve yönetim kurulu üyeleri ilk resmi ziyaretlerini Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’ya yaptı. CHP’li kadınlar, birlik ve beraberlik içerisinde ilçenin en iyi hizmete kavuşmasını sağlayacak her türlü projede Başkan Nazım Culha’nın yanında yer almaya hazır olduklarını belirterek, sessiz kadınların çığlığı olacaklarını dile getirdi.

Kadınların ikinci sınıf insan muamelesi görmemesi gerektiğini söyleyen CHP Arsuz İlçe Kadın Kolları Başkanı Sibel Uslu, “Belediye Başkanımızı ziyaret ederek, çalışmalarımız ve izleyeceğimiz yol haritasıyla ilgili fikir alış verişinde bulunmak istedik. Partimizin ve başkanımızın çalışmalarını kamuoyuna en iyi şekilde yansıtmak için çok çalışacağız. Birlikte çalışarak yerel seçimlerde olduğu gibi genel seçimlerde de iyi bir başarı elde edeceğimize ve Arsuz’da daha başarılı sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Bu hususta kadınlarımızla beraber gece gündüz demeden çalışarak, ev ev gezerek, partimizi iktidara taşıyacağız” dedi.

“Kadın her alanda olmalı”

Kadının gücünün demokrasiye olan katkısına dikkat çeken Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ise, seçim çalışmalarında kadınlardan büyük destek gördüğünü söyledi.

Kadınların olduğu her yerde siyasi seviyenin de olduğuna dikkat çeken Başkan Nazım Culha, “Yerel seçimlerde kadınların girmedikleri sokak, çalmadıkları kapı kalmadı. Onların başarısıyla bugün buradayız. Arsuz tarihi, turizmi, kültürü ve doğal güzellikleriyle yaşanabilir bir şehir. El birliğiyle kentimizi daha da modernleştireceğiz. Vermiş olduğunuz destek ve güven ile ziyaretinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” derken, Gözcüler’de kadın kültür evi açılacağı müjdesini verdi.

IMG_7738 IMG_7753 IMG_7765