Koca Çınar Mehmet Yıldırım’dan Uğur Ağca’ya Ziyaret

Denizciler’in Koca Çınar’ı Mehmet Yıldırım:

Uğur Ağca’nın Halkta Karşılığı Var…

Hatay’da belde belediyeliklerin kurulduğu dönemde Denizciler Belediyesi’nin kurucu belediye başkanlığını yapan Mehmet Yıldırım, ilerleyen yaşına rağmen koca bir çınar edasıyla caddeleri, sokakları gezerek insanlarıyla iç içe bir yaşam sürüyor.

Tecrübesi, bölgesine, insanına kattıklarıyla Denizciler’de iz bırakan Mehmet Yıldırım, CHP’den Hatay Milletvekilliğine aday adayı olan Uğur Ağca ile çalışma ofisinde sohbet etti, nasihatleri ve hayır dualarıyla da güç verdi.

Yılların birikimini ve tecrübelerini Uğur Ağca’ya aktaran Mehmet Yıldırım, “Doğru yoldasın. Ticaret yaşamında yaptığın yatırımlarla yüzlerce aileye umut oldun, iş ve aş verdin. Yaptıklarını görüyor ve duyuyorum. Senle gurur duyuyorum. Halktan kopuk bir siyasetin kimseye faydası olmaz. İnsanlara dokunuyor, dinliyor ve çözüm odaklı çalışıyorsun. Samimi, yürekten, içten ve sevgiyle yaklaşıyor, halkın beklentilerini doğru analiz ediyorsun. Halkta karşılığın var. Umarım çıktığın bu yolda miletvekili olarak halkına hizmet edersin. Başarılı olacağına inancım tam” dedi.

Denizcilerin kurucu Belediye Başkanı Mehmet Yıldırım’ı saygıyla dinleyen ve tecrübelerini not alan Uğur Ağca da, Denizciler’in bugünlere gelmesinde, bölge halkının huzurlu ve mutlu bir yaşam sürmesinin temelini atan Mehmet Yıldırım’a dua, temenni ve nasihatlerinden dolayı teşekkür etti.

Ağca, kendisine duyulan güveni boşa çıkarmayacağını belirtirken de, büyüklerin dualarının ve güveninin kendisi için büyük önem taşıdığını ifade ederken, övgü dolu sözler sonrası duygulandı ve Denizciler’in kurucu Belediye Başkanı Koca Çınar Mehmet Yıldırım’ın elini öptü.

Screenshot_2 Screenshot_1