ÇÖZÜM ODAKLI HİZMET ANLAYIŞIYLA HAREKET EDİYORUZ

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay’a hizmet turlarını ilçelerde hemşehrileriyle birlikte düzenlediği istişare toplantıları ile sürdürmeye devam ediyor.

Yayladağı ilçesinde yoğun bir program yürüterek Bozlu, Yukarı Okçular, Çayır, Çatbaşı, Turfanda, Yoncakaya, Ayışığı ve Şenköy mahallelerini ziyaret eden Başkan Savaş, yoğun sevgi gösterisi ve sloganlar eşliğinde karşılandı.

Mahalle muhtarlarının organizesinde hemşehrileriyle Yayladağı özelinde ve Hatay genelinde sunulan hizmetleri paylaşan Başkan Savaş, eksiklerin tespiti ve taleplerin dinlenmesi noktasında düzenlenen istişare toplantılarının önemine dikkat çekti.

Hemşehrilerinin taleplerini ve sorunlarını dinleyerek notlar alan Başkan Savaş, Büyükşehir ekiplerinin sıradan mesai anlayışının dışına çıkarak Hatay’a hizmet etmek için gecesini gündüzüne katarak çalıştığını ifade etti.

Mahallerin eksiklerini tespit ederek harekete geçtiklerini ancak tespit edilemeyen eksikleri de istişare toplantıları düzenleyerek hizmet sırasına koymayı hedeflediklerini belirten Başkan Savaş, bu doğrultuda sorunları yerinde inceleyerek hizmet etmeye çalıştıklarını söyledi.

Savaş: Fark Yaratmaya Çalışıyoruz

Mahallelerde ortaya konulacak hizmetlerin sosyal ve kültürel dokuya uyumlu olması için çaba sarf ettiklerini de vurgulayan Başkan Savaş, “Su, yollar ve altyapı hizmetleri başta olmak üzere sosyal-kültürel hizmetleri de göz ardı etmeksizin planlamalar yapıyor ve bu yöndeki projelerimizle fark yaratmaya çalışıyoruz.” dedi.

Başkan Savaş: Hataylılar Yanıltılıyor

Hemşehrilerinin su fiyatları konusundaki sorularını da yanıtlayan Başkan Savaş, “Kamuoyunda su fiyatlarının mecliste bulunan tek bir siyasi parti tarafından belirlendiğine dönük bir dezenformasyon yapılarak Hataylılar yanıltılmaktadır. Su fiyatları HBB Meclisi’nde bulunan tüm siyasi parti temsilcilerinin vardığı mutabakat sonucunda belirlendi. Bu anlamda kamuoyuna pompalanan dezenformasyonla hemşehrilerimiz Büyükşehir aleyhinde bilgilendirilmektedir.” ifadelerini kullandı.

Su konusunun insan sağlığı açısından hayati olduğunu bir kez daha vurgulayan Başkan Savaş, insan sağlığını siyasi malzeme olarak kullanmanın siyasi etikle bağdaşmadığının altını çizdi.

BAŞKAN SAVAŞ, İSTİŞARE TOPLANTILARINA YAYLADAĞI’NDA DEVAM ETTİ (1) BAŞKAN SAVAŞ, İSTİŞARE TOPLANTILARINA YAYLADAĞI’NDA DEVAM ETTİ (2) BAŞKAN SAVAŞ, İSTİŞARE TOPLANTILARINA YAYLADAĞI’NDA DEVAM ETTİ (3) BAŞKAN SAVAŞ, İSTİŞARE TOPLANTILARINA YAYLADAĞI’NDA DEVAM ETTİ (6) BAŞKAN SAVAŞ, İSTİŞARE TOPLANTILARINA YAYLADAĞI’NDA DEVAM ETTİ (7) BAŞKAN SAVAŞ, İSTİŞARE TOPLANTILARINA YAYLADAĞI’NDA DEVAM ETTİ (10)

Önceki İçerikİskenderun Belediyesi Hatay Günlerine Hazır
Sonraki İçerikARSUZ’DA ÇÖP TOPLAMA MERKEZİ’NİN TEMELİNİ ATTILDI