Uğur Ağca,Halkımın Şahsıma Güveni Onurumdur Şerefimdir

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Aday Adayı Uğur Ağca:

Halkımın Şahsıma Güveni Onurumdur Şerefimdir..

Adaylık çalışmalarını hiç ara vermeden sürdüren CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Uğur Ağca, gittiği her yerde büyük ilgi görüyor.

Geçmişten bugüne ticaret ve özel yaşamında insanların yüreklerine dokunmayı, samimiyet ve sıcaklığı benimsemiş bir isim olan Uğur Ağca’nın adaylık yarışına çıktığı CHP’de toplumun her kesiminden gördüğü ilgi “Tarlada izi var, harmanda da yüzü olmalı” sözünü söyletiyor.

Uğur Ağca’yı ziyaret eden ve gittiği her yerde sorunlarını anlatan vatandaşlar, halkta karşılığı olan, vatandaşın halinden anlayan, taşıdığı sorumluluğun farkında, milletvekili seçildikten sonra değişmeyecek bir kişi olarak Uğur Ağca’yı yürekten desteklediklerini ifade ediyorlar.

Doğallığı, samimiyeti ve insanların yüreklerine dokunan yaklaşımıyla büyük bir halk desteğini arkasına alan Uğur Ağca, milletvekili aday listesinin favori isimleri arasında yer almanın onurunu yaşadığını ifade ediyor.
Çalışma ofisi ve şirket merkezinde yaşanan yoğun ziyaretçi trafiğinden de bihayli memnun olan Uğur Ağca, halkın umudu olmanın kendisi için büyük bir onur olduğunu belirtirken, büyük bir sorumluluk aldığının da farkında olduğunu söylüyor.

Yoğun ilgi ve sevginin kendisini şımartmayacağını belirten CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Uğur Ağca, “Halkımız bana büyük bir sorumluluk yükledi. Umut olarak görülmem benim için büyük bir onurdur, şereftir. Farklı bir siyasetçi portresi ortaya koyarken olduğum gibiyim. Yani kendim ne isem o şekilde davranıyor ve konuşuyorum. Tüm siyasi görüşlere saygım var. Bunun içindir ki, bugüne kadar CHP dışında siyasi partilere oy vermiş onbirlerce insan aday olduğum takdirde CHP’ye oy vereceklerini söylüyorlar. Halkımızın takdiri benim için büyük bir şereftir.” Dedi.

uguragca (2) uguragca (3) uguragca (4)