Gündüz Gece Programı İskenderun Belediyesini Ziyaret Etti

İskenderun’u tanıtmak üzere şehrimize gelen Kanal 7 ekranlarında ilgiyle izlenen, Gündüz Gece programı ekibi İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ergün Gözüküçük’ü ziyaret etti.

Gündüz Gece program yönetmeni Zeynep Tor, Türk Halk Müziği sanatçısı ve programın sevilen sunucu Kürşat İskenderun çekimleri sonrasında İskenderun Belediyesini ziyaret ederek bir süre Belediye Başkan Yardımcısı Ergün Gözüküçük ile sohbet ettiler. Ziyarette duygularını ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı Ergün Gözüküçük;”halkın çok severek izlediği adeta Anadolu’nun sesi olan başarılı bir ekibi şehrimizde görmek, onlarla bir arada olmak bizleri mutlu etti.

İskenderun’un tanıtımı açısından önemli olabilecek çekimler sonrasında Belediyemizde bira radayız. Kendilerine hoş geldiniz diyorum ve ekranları vesilesi ile tüm Türkiye’ye güzel şehir İskenderun’dan selamlarımızı iletiyorum” dedi. Sevilen sunucu Kürşat ise İskenderun’u çok sevdiğini ve harika bir şehir olduğunu söyleyerek kısa bir zaman için buradayım. Ama tekrar gelmek istiyorum. Çünkü şehrinizi çok sevdim. Belediye olarak önemli projelerinizin de olduğunu biliyorum. İnşallah bir daha ki gelişimde daha güzel bir İskenderun görürüm” dedi.

GÜNDÜZ GECE EKİBİ 1