ÇOLAKOĞLU,”HALKTA COŞKU, HAVADA İKTİDAR KOKUSU VAR”

CHP Hatay Milletvekili aday adayı Dr. Ender Çolakoğlu ; “Ben, devletime, ülkeme, hizmet etmek istiyorum. Bizim partililerimiz hep şunu istiyor.Hatay’da oturan bir milletvekili Hatay’ı unutmayan bir milletvekili olmasını istiyor. Gidip Ankara’ya yerleşen, buraya gelmeyen bir vekil istemiyoruz’ diyorlar. Milletvekili olduğum takdirde teşkilatlarımı unutmayacağımı söylüyorum.

Teşkilatlarımla birlikte, teşkilatlarımın emrinde çalışacağıma söz veriyorum.İnsanlarımızın gözünde korkuyu değil, umudu görmek istiyorum.Halkta coşku havada ise CHP’nin iktidar kokusu var. Milletvekili seçilirsem, sadece Hatay’a değil, siyasal anlamda hem CHP’ye hem de genel politikalar açısından ülkeye katkı sunabileceğim düşüncesindeyim.

Emeklinin, engelinin, köylünün, sanayicinin, iş adamının, öğretmenin Ankara’da gözü kulağı olmak istiyorum. Ben sıra dışı bir vekillik yapmak istiyorum. Ben soracağım, danışacağım, insanlarla iletişim kuracağım ve paylaşacağım. Ben bunun için siyaset yapmayı düşünüyorum. Nazım Hikmet’in dediği gibi ”Bir ağaç gibi tek ve hür , ama bir orman gibi kardeşçesine.” diye konuştu.