BELEN MUHTARLARINDAN BAŞKAN SAVAŞ’A TAM DESTEK

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay’ın sesi olan muhtarlarla biraraya gelmeye devam ediyor.

Ortak akılla yönetim anlayışını benimseyen Başkan Savaş, bu kapsamda Belen İlçesi’ndeki Mahalle muhtarlarıyla bir toplantı gerçekleştirerek, taleplerini, sıkıntılarını tek tek dinledi ve çözüm yolları aradı.

Siyasetin hizmete giden yol için sadece bir araç olduğunu siyasi düşünceleri baz alarak hizmetin yapılamayacağını vurgulayan Başkan Savaş, 30 Mart yerel seçimlerinden sonra siyaseti bir kenara bıraktıklarını ifade ederek hangi partiden ve siyasi düşünceden olursa olsun amaçlarının sadece hizmet olduğunu belirtti.

Hatay genelindeki muhtarlarla daima biraraya gelmeye çalıştıklarını ve yapılacak olan hizmetleri birlikte yapmak istediklerini söyleyen Başkan Savaş, “Hiçbir siyasal ve bölgesel ayrım yapmadan her mahalleye eşit hizmet ediyoruz. Hatay’a hizmet etme noktasında muhtarlarımız bizim çözüm ortağımızdı. Muhtarlarımız hemşehrilerimizin sesidir onlara her zaman kulak vermek zorundayız. Bu anlayışla ilimizin eksiklerini tamamlayacağız.” ifadelerini kullandı.

Birlik ve beraberlik anlayışı çerçevesinde sürdürdüğü yönetim anlayışından dolayı Başkan Savaş’a teşekkür eden Belen mahalle muhtarları, Belen özelinde ve Hatay genelinde yapılacak olan her hizmet için destek olmaya hazır olduklarını ifade ettiler.

BAŞKAN SAVAŞ, MUHTARLARA KULAK VERMEYE DEVAM EDİYOR (1) BAŞKAN SAVAŞ, MUHTARLARA KULAK VERMEYE DEVAM EDİYOR (2)

Önceki İçerikİskenderun Güney Eğitim Vakfı’nın geleneksel dayanışma yemeği yoğun ilgi gördü
Sonraki İçerikHöyük Köprüsü’nün temeli atılıyor