Taleplere Uğur Ağca’dan Anında Çözüm

Taleplere Uğur Ağca’dan Anında Çözüm..

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Aday Adayı Uğur Ağca, İskenderun Sarıseki Mahallesi’nde eğitim-öğretime başlayan Sarıseki Çelik İhracatçıları Birliği Recep Sami Yazıcı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.

Ziyaretini kesinlikle siyasi bir kimlikle yapmadığını Okul Müdürü Ahmet Kısa, Okul Aile Birliği Başkanı Nalan Yener ve öğretmenlerle yaptığı görüşmede ifade eden Uğur Ağca, harcında ve tuğlasında katkısının olduğu mahallesindeki okulun eksiklerini öğrenmek ve katkı sunmak arzusuyla ziyaret ettiğini söyledi.

1 ay öncesine kadar siyasettten uzak sadece ticaretle uğraşan bir işadamı olduğunu hatırlatan Ağca, İskenderun’dan Dörtyol’a kadar bir çok okulda hizmetlerinin olduğunu hatırlatırken, bunların tamamını bir karşılık beklemeden yaptığını, baba ocağı Sarıseki’nin merkezinde hizmet veren Çelik İhracatçıları Birliği Recep Sami Yazıcı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin kendisi için ayrı bir önem taşıdığını anlattı.

Yeni eğitim-öğretime başlayan okulun bir çok eksiği olduğunu öğrenen Uğur Ağca, makine parkuru, CNC tezgahı, tüm kitaplarıyla birlikte kütüphane, yemekhaneye mutfak, koridorlarda duvarların kolay temizlenebilmesi için fayans gibi taleplerin tamamını anında kabul ederek, şirketlerinin ilgili birimlerine anında talimatları verdi.

Bin öğrenci kapasiteli okulun 300 öğrencisinin olduğunu öğrenen Ağca, yeni bölümlerin açılmasıve okul eksiklerinin tamamlanması için milletvekili olmasına gerek bulunmadığını, işadamı olarak da işdünyasını harekete geçirip tüm eksiklerin en kısa sürede giderilmesi için harekete geçti.

Okul Müdürü Ahmet Kısa, Okul Aile Birliği Başkanı Nalan Yener ve öğretmenler, tüm taleplerininh yerine geleceğini öğrenince mutlu oldular ve Uğur Ağca’ya katkılarından dolayı teşekkür ettiler.

Uğur Ağca, derslikleri gezdi ve öğrencilerle sohbet ederek onlara başarılar diledi, nasihatlerde bulundu.

Screenshot_1 Screenshot_2