Hatay’da 6’ncı vekil sürpriz değil

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, meclis üyeleri ile birlikte CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl’ü ağırladı. Başkan Nazım Culha ve meclis üyelerinden 4 yıllık vekillik döneminin yanı sıra, yeni dönemle ilgili fikirlerini de soran Milletvekili Akgöl, görev yaptığı süre içerisinde her zaman halkla içi içe olduğuna vurgu yaptı.
Sahil Düzenleme Projesi’nin turizm ilçesi olan Arsuz’un değerine değer katacağını ifade eden CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl, “Vatandaş deniz kenti olan Arsuz’da denize nerde gireceğini, nerede yürüyeceğini bilemiyor. Bu nedenle Sahil Düzenleme Projesi ile çok doğru bir karar vermişsiniz. Bu projeyi gündeme getirdiğiniz günden itibaren, projenin hayata geçmesi için sayısız telefon aldım. Bizler de doğru olan her projenin yanındayız. Artık, Arsuz’un kimliğine kavuşması lazım” dedi.

“CHP’ye bakış açısı değişti”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Hatay’ı çok önemsediğini ve Hatay için özel bir hassasiyet gösterdiğini dile getiren Milletvekili Akgöl, “CHP, 2014 yerel seçimlerinden sonra büyükşehirin de kazanılmasıyla Hatay’da farklı bir profil çiziyor. Sizlerin de katkısıyla CHP’ye bakış açısı değişti ve bu bir avantaj konumuna geldi. 2011 seçimlerinde 19.500 olan oy oranımız, 2014 seçimlerinde 32.500’e yükseldi. Hedefimiz 7 Haziran seçimlerinde 50 bin oy almak. Ova’da vatandaşlar CHP’ye akın akın geliyor. İstenilen patlama olursa bu seçimde 70 bin oyu bulabiliriz. Zaten mevcudu korumak tek başına başarı değil. Üstüne bir şeyler eklemek başarıdır. Hatay’da 5 milletvekiline garanti gözüyle bakıyorum, 6’ncı milletvekilini de kazanırsak bunu kimse sürpriz olarak karşılamasın. Ama büyükşehiri kaybetseydik, şu anda bu seçimde Hatay için 3 milletvekili çıkarmayı konuşurduk” derken, partililerden Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu’nun Hatay için açıklayacağı milletvekili aday listesine de saygı duymalarını istedi.

Hatay’ın 15 ilçesinin de milletvekili olduğunu sözlerine ekleyen Hasan Akgöl, “Siyasi yaşamımda ben hep ileriyi hesap etmişimdir. Hep 3 adım ileriyi düşünmüşümdür. Bu seçimde de iki şeyi yapacağız: Birincisi CHP’de olmayan sevgiyi kazandıracağız. İkincisi az konuşup çok çalışacağız ve doğru siyaset yapacağız” dedi.
Gerçekleşen ziyaretten dolayı CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl’e teşekkür eden Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha da, Sahil Düzenleme Projesi’ni hayata geçirmekte kararlı olduğunun bir kez daha altını çizerken, “Yeşil bir bant, denizi seyretmek için oturma bankları, aydınlatma direkleri, yaya yolu ve doğal plajıyla Sahil Düzenleme Projesi’yle Arsuzlular için muhteşem bir sahil bandını oluşturmak için çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor” dedi.

IMG_6899 IMG_6935 Screenshot_1

Önceki İçerikÇolakoğlu, Arsuz Mahalle Temsilcileri ile Bir Araya Geldi
Sonraki İçerikOrmancılık Günü nedeniyle Belen’de fidan dikim etkinliği düzenlendi