BAŞKAN SAVAŞ’A NARDÜZÜ’LÜ KANAAT ÖNDERLERİNDEN TAM DESTEK

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay’a hizmet turları kapsamında ilçeleri gezerek hemşehrileriyle toplantılar düzenlemeye devam ediyor.

Nardüzü Mahallesi’nde Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ile birlikte kanaat önderleriyle buluşan Başkan Savaş, Hatay’a el ele vererek huzur temelinde hizmet ettiklerini ifade etti.

Yerel seçim sürecinde insanları ayrıştırarak oy devşirme peşinde olan kesimlere Hatay’ın sağduyulu halkının prim vermediğini kaydeden Başkan Savaş, bu bağlamda bütün farklılıkların Hatay’ın selamet şemsiyesi altında birleştiğini vurguladı.

Kanaat önderlerine Hatay’a hizmet noktasında yapılan engellemeler hakkında bilgiler aktaran Başkan Savaş, “Hiç kimse, bu şehrin halkını susuz, yolsuz, arıtma tesissiz ve çeşitli belediye hizmetlerinden mahrum bırakma gücüne haiz değildir. Bizler, Hatay halkına mahrumiyet tattırmak için değil, ilimizin tamamına kaliteli hizmetler sunmak için seçilmiş insanlarız. Herkes bunun farkındalığı ve bilinciyle hareket etmelidir.” ifadelerini kullandı.

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ise yaptığı kısa konuşmada, Başkan Savaş ile HBB Meclisi çatısı altında hizmet sunmak için verdikleri çetin mücadeleye yılmadan devam edeceklerini söyledi.

Kanaat önderleri ise HBB Başkanı Savaş’a ve Başkan Culha’ya huzur temelinde yapacakları hizmetler konusunda canı gönülden destek verdiklerini ve Hatay ile Arsuz’un sunulacak hizmetler sonrasında hak ettikleri yere geleceklerini belirttiler.

BAŞKAN SAVAŞ’A NARDÜZÜLÜ KANAAT ÖNDERLERİNDEN TAM DESTEK (1) BAŞKAN SAVAŞ’A NARDÜZÜLÜ KANAAT ÖNDERLERİNDEN TAM DESTEK (2)