Uğur Ağca’dan Defne Çıkarması

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Aday Adayı Uğur Ağca, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor ve Hatay’ın dört bir yanına ulaşmaya gayret ediyor.

Defne İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Uğur Ağca, İlçe Başkanı Eczacı Mehmet Gönen ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü.

Screenshot_1 Screenshot_2 Screenshot_3

Çalışmaları hakkında bilgiler veren Uğur Ağca, CHP’nin iktidara gelebilmesi için olmazsa olmazları sıraladı ve bu yönde çalışma yaptığını söyledi.

Toplumun her kesimini kucaklamak gayretine dikkat çeken Uğur Ağca, bugüne kadar CHP’ye oy vermemiş 50 bin yeni oyu CHP’ye kazandırmak arzusuyla çalışmalarını yoğunlaştırdığını ifade etti.

Defne İlçe Başkanı Mehmet Gönen de yaptığı konuşmada, farklı bir aday profiliyle karşılaştığını belirtirken, adaylık yolunda ve çalışmalarında Uğur Ağca’ya başarılar diledi.

CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Uğur Ağca, CHP Hassa İlçe Teşkilatı’nın Defne (Harbiye) Venedik Restoran’da verdiği akşam yemeğine katıldı. Aday adaylarının ve CHP Parti Meclis Üyesi Nihat Matkap’ın da katıldığı akşam yemeğinde fikir alış verişinde bulunan Uğur Ağca, iktidar yürüyüşünde CHP’ye güç vermekten mutlu olduğunu ifade etti.

Aday adaylarına 1’er dakikalık kendilerini tanıtma fırsatı verilen akşam yemeğinde, gündem her zaman olduğu gibi CHP’nin iktidar yürüyüşü olunca, CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Uğur Ağca’dan tüm aday adaylarına ve partililere önemli mesajlar vardı.

CHP’nin mevcut oyunun üzerine konulacak her oyun iktidar yürüyüşünü hızlandıracağına dikkat çeken Uğur Ağca, tüm siyasi görüşlerden insanların kucaklandığı, yapılan çalışmalarda CHP’lilerin kucaklandığı gibi diğer siyasi partilere mensup insanların da kucaklanması ve kazanılması gerektiğine vurgu yaptı.