Hatay’ın Uğur’u “Yağmur Çamur Demeden” Halkla İçiçe

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Aday Adayı Uğur Ağca, yağmur çamur demeden Hatay’ın dört bir yanını gezmeye, halkla iç içe olmaya özen gösteriyor.

CHP’nin Hatay Milletvekili Adayı gibi çalışan Uğur Ağca, Erzin’de esnafları ve semt pazarını ziyaret etti.
Bölgede farklı siyasi görüşlerden 50 bin oyu CHP’ye kazandırma iddasıyla çalışmalarını sürdüren CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Uğur Ağca, ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, toplumun tüm kesimlerini kucaklayan bir anlayışla, gönülleri fethederek CHP’yi iktidara taşımanın önemine dikkat çekiyor.

IMG_0795

CHP Erzin İlçe Başkanı Ali Sarar’ın da eşlik ettiği semt pazarı ve esnaf ziyaretlerinde vatandaşların sorunlarını dinleyen Uğur Ağca, toz toprak ve çamur içindeki Erzin’in sokak, cadde ve semt pazarlarının içler acısı durumunu görünce ise “Erzin halkı bu durumu hiç hak etmiyor. Ne esnafı ne de vatandaşı bu zulmü hak etmiyor. CHP iktidarında bunların tamamı çözüme kavuşacak. Esnafımız halkımız rahat bir nefes alacak” şeklinde sitemini dile getirdi.

Semt pazarında esnaflarla ve vatandaşlarla kucaklaşan Uğur ağca, Erzin halkının toz, toprak ve çamur içinde alış veriş yapmasına çok üzüldüğünü belirtirken, Pazar esnaflarının piyasanın kötü olmasından yakındığını ve vatandaşların da yeterince filelerini dolduramadıklarını söyledi. Fiyatların pahalılığı, vatandaşların şikayetleri bir yana, gülen yüzü, şakaları, sıcak ve samimi iletişimiyle gönüllerde taht kuran Uğur Ağca, “dün ne isem bugün de oyum. Yarın da değişmeyeceğim. İnsanların mutlulukları, üzüntüleri, dertleri ve bunların çözümleri mevcut. Ben, halkımın derdiyle dertlenecek ve bu dertlere çözüm üretecek kadar halkın içinden biriyim.

Fakirin de, zenginin de, yatırımcının da çiftçinin de, memurun ve işçinin derdini yokluğu da varlığı da bilen birisi olarak en iyi ben bilirim. Dününü unutan geleceğini kuramaz. Dere yatağını unutmaz. Dünümü unutmadım. Toplumun yarınlarını da en iyi planlayacak olan da benim gibi dününü unutmayan CHP’nin iktidarı olacaktır.” Diyerek topluma mesaj verdi.

IMG_0770 IMG_0795 IMG_0824 IMG_0842 IMG_0865 IMG_0902 IMG_0903 IMG_0909

Önceki İçerikÖğrencilerini Taşıyan Araç Şarampole Yuvarlandı 1 Ölü, 13 Yaralı
Sonraki İçerikAbi-Kardeş Belediyecilik Hizmeti
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.