Mustafa Kamil Turan Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği ziyaret etti

CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı İnşaat Mühendisi Mustafa Kamil Turan ve çalışma arkadaşları Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) İskenderun Şubesini ziyaret ederek Şube Başkanı Kazım Çakır ve dernek üyeleri ile bir araya geldiler.

Başkan Kazım Çakır Türkiye Emekli Astsubaylar Derneğinin siyasi partiler ile ilişkilerini tarafsızlık ilkesinin zedelenmesine yol açmayacak şekilde yürüttüklerini bundan dolayı ziyaret etmek isteyen her partiden siyasetçiyi kabul ettiklerini ancak ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çizgisinde hareket edenlere de daha sıcak baktıklarını dile getirdi.

Aday Adayı Mustafa Kamil Turan’ı geçen belediye meclis üyeliği döneminde tanıdığını söyleyen Başkan Kazım Çakır, Kamil Turan’ın grup başkanı olarak belediye meclis oturumlarında etkili konuşmalar yaptığını, adaylığından ve bu ziyaretten dolayı mutluluk duyduğunu da sözlerine ekledi.

CHP Hatay Milletvekili aday adayı Mustafa Kamil Turan görev yaptıkları sürede ülkesi için onurlarıyla, canları pahasına hizmet eden insanlarla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi ve kendisini kabul ettikleri için teşekkür etti.

Turan her siyasi düşüncenin muhtelif partilerde hayat bularak siyaset yelpazesinde yerini almasının demokrasinin gereği olduğunu ve kendisini de halka en iyi anlatanın iktidara gelmesinin de doğal olduğunu söyledi. 13 yıllık AKP iktidarını böyle karşıladıklarını söyleyen Turan “ancak son dönemde durum farklılaştı. AKP iktidarda kalabilmek için her şeyi göze almış durumda. Ülkede muhalif herkese baskı başladı. Herkesle kavga eden bir Cumhurbaşkanı var. Ekonomi idare edilemiyor. Dış politika çöktü. Ülkenin itibarı Süleyman Şah türbesini İŞİD’e teslim ederek ayaklar altına alındı. İtibarın saraylarla yücelmeyeceğini halkın refahıyla, bilimdeki ve sanattaki gelişmelerle yüceleceğini defalarca söyledik. AKP iktidarı son günlerini yaşamaktadır, yıpranmıştır artık ülkenin sorunlarına cevap veremez, çözüm üretemez olmuştur” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisinin 7 Haziranda iktidar olacağına ve ülkenin buna ihtiyacı olduğuna inandığını söyleyen Turan CHP’yi iktidara taşıyacak kadrolarda yer almak için aday olduğunu sözlerine ekledi.

CHP’nin Türkiye’nin tüm sorunlarına vakıf olduğunu, emeklilerin sorunları ile ilgili de ayrıca programları olduğunu anlatan Turan “ülkemizin her kesiminin rahat bir nefes alabilmesi için, halkın refahı için, hukukun üstünlüğü ve toplumsal barışın yeniden tesisi için, CHP iktidarına ihtiyaç var. İnanıyorum ki 7 Haziranda CHP iktidarda olacaktır.” diyerek sözlerini tamamladı.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) İskenderun Şube Başkanı Kazım Çakır ve dernek üyeleri Mustafa Kamil Turan’ı TBMM’de görmekten mutluluk duyacaklarını söyleyerek adaylık sürecinde başarılar dilediler.

Screenshot_1 Screenshot_2

Önceki İçerikCHP Tanıtım Toplantısı Ali Aslan Açıklaması
Sonraki İçerikNİHAT MATKAP, TÜKETİCİ KREDİSİ BORÇLARININ YÜZDE 25’İ SİLİNECEK