İTSO Meclisi Çanakkale şehitlerini unutmadı

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Mart ayı meclis toplantısı yapıldı. İTSO Halil Şahin Meclis salonunda gerçekleştirilen toplantı Meclis Başkanı Servet Ugutmen Başkanlığında yapıldı.

Meclis toplantı öncesi Çanakkale Zaferinin 100 yıl dönümü münasebetiyle Çanakkale şehitleri için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. İTSO’nun Mart ayı Meclisine davetli olarak katılan n11.com Bölge Müdürü Fethi Dalkılıç e-ticaret fırsatları konulu sunum yaparak, “İTSO üyelerine n11.com internet sitesinden ücretsiz olarak faydalanableceğine vurgu yaparak,”Türkiye genelinde geniş bir ağa sahip olan internet sitemizden Ticaret Odaları üyelerinin de istifa edebilmesi için bir çalışma başlattık ve ilk toplantımızı İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştiriyoruz.

İş adamlarımız ve meclis üyelerimiz için sitemizin önemli bir fırsat olduğunu söyleyebilirim” dedi. İTSO Mart ayı meclisinde Oda iç yönergesinin onaylanması görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.İTSO Meclisinde Hesapları İnceleme Komisyonunu adına Meclis üyesi Müfit Tennioğlu konuşma yaparak, Meclis üyelerini bilgilendirdi. İTSO Meclisinin Mart ayı toplantısında 2015 yılı Şubat ayı mizanı da görüşülerek oy birliği ile kabul edilidi. İTSO Meclisinin son gündem maddesi olan 5174 sayılı yasaya istinaden Meclis Tarafından Hesapları İnceleme Komisyonuna havale edilen 2014 yılı kesin hesap tablosuda ay birliği ile kabul edildi.

İTSO MART AYI MECLİS TOPLANTISI (2) İTSO MART AYI MECLİS TOPLANTISI (4) İTSO MART AYI MECLİS TOPLANTISI (6)