Uğur Ağca Arsuz’a Çıkarma yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Aday Adayı Uğur Ağca, kalabalık ekibiyle birlikte Arsuz’a çıkarma yaptı.

Arsuz’da Erdinç Otel ve Erdinç Spor Center’la başlayan ziyaretlerini CHP Arsuz İlçe Teşkilatıyla sürdüren Uğur Ağca, esnafları gezdi hayırlı işler dileklerinde bulundu ve ardından da Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’yı makamında ziyaret etti.

CR5A2983

Arsuz çıkarmasının ilk durağı ise Erdinç Otel oldu. Erdinç Otel’de Münir Tultak tarafından sıcak ve samimi bir şekilde karşılanan Uğur Ağca, Turizm yatırımlarına susamış Arsuz’da Erdinç Otel yatırımından dolayı Münir Tultak’ı kutladı. Münir Tultak da, Uğur Ağca’yı adaylık ve milletvekilliği sürecinde medyadan yakından takip ettiğini belirterek, yürekli işadamlarının CHP’de siyasete girmesinden dolayı mutlu ve memnun olduğunu söyledi.

Erdinç Otel bahçesinde içilen çay ve yapılan sohbetin ardından Genç İşadamı Münir Tultak’ın yeni yatırımı Erdinç Spor Center’a geçen Uğur Ağca, son teknoloji spor aletleriyle donatılan salonu başarılı buldu ve yaz aylarında spor yapmak için mutlaka geleceğini söyledi.

Yoğun Arsuz programı çerçevesinde CHP Arsuz İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Uğur Ağca, İlçe Başkanı Avukat Faik Çekin ve yönetim kurulu üyeleri tarafından yine sıcak ve samimi bir şekilde karşılandı.

CHP Arsuz İlçe Başkanı Avukat Faik Çekin, Hatay’daki aday adayı bolluğunun bir zenginlik olduğuna dikkat çekti ve tüm aday adaylarının milletvekili olabilecek kapasitede olmasının ayrıca mutluluk verici olduğunu söyledi.

İlçe Teşkilatı’nda her zamanki gibi samimi ve yürekten konuşan ve tüm doğallığıyla CHP’nin iktidar yürüyüşünde yapılması gerekenleri sıralayan CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Uğur Ağca, toplumun tüm kesimlerinin kucaklanması gerektiğini belirterek, AK Parti, MHP ve diğer siyasi partilere oy verenlerin de ötekileştirilmeden CHP çatısı altına davet edilmesinin önemine dikkat çekti.

Rakip siyasi partilere ve iktidar partisini karalayarak bir yere gelinemeyeceğini belirten Uğur Ağca, CHP’nin kendi politikalarını anlatması, ikna kabiliyetiyle, ayrıştırmadan, sempati oluşturarak tüm kesimleri CHP çatısı altında birleştirerek iktidar hedefinin gerçekleşebileceğini ifade etti.

İlçe Teşkilatı ziyaretinin ardından esnafları gezen CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Uğur Ağca, esnaflarla sohbet etti, hayırlı işler diledi ve sorunlarını dinledi.

CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Uğur Ağca, Arsuz ziyaretinin son durağında Belediye Başkanı Nazım Culha’yı ziyaret etti.

Sıcak ve samimi bir şekilde Uğur Ağca’yı karşılayan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, ilerlediği zor ve meşakkatli yolda Ağca’ya başarılar diledi ve halkın içinden gelen, tabandan gelen ve yine halkın içinde kalacak kişilerin aday gösterilmesi fikrine sahip olduklarını söyledi.

Sıcak ve samimi sohbet havasında geçen Nazım Culha ziyaretinde yine CHP’nin iktidar yürüyüşünde yapılması gerekenleri anlatan Uğur Ağca, Başkan Culha’ya da başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Bugüne kadar CHP’ye hiç oy vermemiş kesimlere yönelik çalışmalarını yoğunlaştırdığını belirten Uğur Ağca, CHP’nin oyunu arttırmak ve iktidara taşımak için çalıştıklarını ifade etti.

CR5A2845 CR5A2869 CR5A2877 CR5A2935 CR5A2974 CR5A2983