Adayı Dr. Ender Çolakoğlu İskenderun Turizm ve Tanıtma Derneği’ni Ziyaret etti

CHP Hatay Milletvekili A. Adayı Dr. Ender Çolakoğlu İskenderun Turizm ve Tanıtma Derneği’ni Ziyaret etti.

Dr. Ender Çolakoğlu, seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerini sürdürüyor.

CHP Hatay Milletvekili Aday adayı Dr. Ender Çolakoğlu, İskenderun Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Sabahattin Uygun ve yönetim kurulu üyelerine nezaket ziyaretinde bulundu.

Çolakoğlu ve çalışma arkadaşlarını, İskenderun Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Sabahattin Uygun ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Dr. Ender Çolakoğlu, İskenderun Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı ve yönetimi ile karşılıklı fikir alış verişinde bulundu.

Gerçekleşen ziyarette konuşan Çolakoğlu: ”Sivil toplum kuruluşlarının yönetimler üzerindeki etkinliği, o ülkeleri daha çağdaş ve demokratik hale getirmektedir. Bu nedenle STK’lar demokrasinin olmazsa olmaz unsurları olarak toplumsal hayatımızın odak noktasında yer almalıdır.

Hatay Turizm Cenneti Olabilir

Hatay, tarihi, doğası ve denizi ile geleceğin en önemli turizm merkezlerinden biri olabilir. Ancak bu konuda herkesin bilinçlenmesi ve üzerine düşünleri fazlasıyla yapması gerekmektedir. Mevcut turizm potansiyelinden en üst düzeyde faydalanabilmek için Hatay’da yaşayanlar, yatırımcılar, sivil toplum kuruluşları ve siyasetçilerin bu konuda kafa yorması elini taşın altına koyması gerekir. Yörenin turizme kazandırılması için gerekli şartların oluşturulması, sadece turizm işletmecilerinin değil aynı zamanda esnaf ve halkın da bilinçlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Çolakoğlu: Bölgenin turizm cenneti olması adına elimizden gelen her türlü gayretin ve projelerin içerisinde yer alacağız. Turizm açısından gelişmiş ve dünyada tanınmış bir Hatay hayal ediyorum. Dedi.

İskenderun Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Sabahattin Uygun ve yönetim kurulu üyeleri , ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek CHP Hatay Milletvekili aday adayı Dr. Ender Çolakoğlu’na başarılar diledi.

1- 2- IMG_1577