Herkes elini taşın altına koyacak

CHP Hatay İl Teşkilatı tarafından düzenlenen dayanışma, tanıtım ve istişare toplantısında, CHP Hatay Milletvekili aday adayları birlik ve beraberlik mesajı verirken, iktidar olabilmek için kenetlendi. Antakya HATMEK Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıya CHP Hatay İl Başkanı Ertuğrul Gün, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin ve CHP Hatay Milletvekili Aday Adayları katıldı. Toplantıda, milletvekili aday adayları sıralamaya bakılmaksızın el ele, omuz omuza CHP’nin iktidara gelmesi için çalışacaklarının sözünü verirken, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha da bütün aday adaylarından liste açıklandıktan sonra da darılmadan, küsmeden, adaymış gibi çalışmalarını sürdürmelerini istedi.

Milletvekili aday adaylarına seçim sürecindeki tecrübelerinden de bahseden Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, 7 Haziran seçiminin önemine değinerek, “Çok önemli bir seçim arifesindeyiz. Partimiz ve ülkemiz için önem arz eden bir seçime doğru ilerliyoruz. Salonda birbirinden değerli, kaliteli, yetenekli ve her konuda donanımlı aday adaylarımız bulunuyor. Çoğu geçmişte siyasette beraber mücadele ettiğimiz arkadaşlarımız… Hepiniz bu ülkede yaşanan anti demokratik uygulamaların karşısında bir duruş sergilemek, bu ülkenin demokratik güvenliğine daha sağlıklı bir rejim oluşturmak amacıyla bu yola çıktınız.

Ben inanıyorum ki; aday olan arkadaşlar kadar, aday gösterilemeyecek olan arkadaşlarımız da bu mücadeleye sonuna kadar katkı sunacak ve elini taşın altına koyacaktır. Aday adaylık süreci zor ve meşakkatli bir süreç. Aday adaylığı yaşayan ve seçilmiş bir belediye başkanı olarak, partimizin bu seçimde inanılmaz hassas ve objektif bir tablo içerisinde olduğunu belirtmek istiyorum. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, en doğruyu yakalamak adına gerekli bütün çalışmaları yapıyor. İçinizden 10 kişi seçilecek. Bu tabi ki siyasetin doğasıdır. Geriye kalacak olan aday adaylarımızda bir küskünlük ve dargınlık olmadan, hepinizin aday gibi çalışacağınıza gönülden inanıyorum. Sabır ve ciddi bir çalışmayla 7 Haziran seçimlerinden zaferle çıkacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

hatmek (2) hatmek (4) hatmek (6)