Dr. Riyat Kırmızıoğlu 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Tabip Odasını ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Aday Adayı Dr. Riyat Kırmızıoğlu 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle içinden yetiştiği Tabip Odasını ziyaret ederek hekimlerle bir araya geldi.

Tıp Bayramı (2)

Hatay Tabip Odası yönetim kurulu üyesi Dr. Aydın Karataş ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdikten sonra ‘’Aramızdan çıkmış bir arkadaşımızı bu anlamlı günde kabul etmekten onur duyuyoruz. Geçmişteki Tabip Odası çalışmalarından edindiği deneyimleri ve yaptığı çalışmaları ile talip olduğu milletvekilliği görevini hakkıyla yerine getireceğine olan inancımız tamdır, kendisine başarılar diliyorum ‘’dedi.

Dr. Riyat Kırmızıoğlu konuşmasına ;’’Böyle anlamlı bir günde aslında bayram adı altında ziyaret etsem de hekimlik adına değil hükümetin sağlık uygulamaları sonucu hekimliğin getirildiği durumun acı verdiği bir gündür’ ’dedi.

Dr. Riyat Kırmızıoğlu, ‘’Sağlıkta dönüşüm iflas etmiştir ve bununda faturasını hekimlere çıkarmak istiyorlar.Aile hekimliğinde gelinen son nokta hekimlere ceza puanları yoluyla MOBİNG uygulanan aşamaya gelmiştir.Cumartesi nöbetlerine direnen aile hekimleri tehtitle,bağırmayla yıldırılmaya çalışılmaktadır,ancak hekim arkadaşlarımın hekimlik onuru gereği direniyorlar,aynen toplumun tüm direnen diğer kesimleri gibi,onları kutluyorum.

Hatay’ın bir çok ilçesinde sağlık alt yapısı yatersizdir. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında bu sorunların takipçisi olacağım.Halkın eşit şekilde sağlık hizmetine ulaşması ve ücretsiz sağlık hizmeti için kamu sağlık yatırımlarını arttırıp özel sağlık kuruluşlarının sadece destekliyiçisi bir pozizyonda olmayı arzulamaktayız.
Dr. Riyat Kırmızıoğlu, konuşmasının sonunda ‘’Hepinizin Tıp Bayramını Kutlarım’’ dedi.

Tıp Bayramı (1) Tıp Bayramı (2) Tıp Bayramı (6) Tıp Bayramı Tıp Bayramı (5) Tıp Bayramı (3) Tıp Bayramı (4)