Uğur Ağca’ya Semt Pazarında Yoğun İlgi

Uğur Ağca’nın Halkta Karşılığı Olduğunun Kanıtı..

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Aday Adayı Uğur Ağca, Hatay İl Başkanlığı ziyaretinin ardından semt pazarını ziyaret etti.

UĞUR AĞCA SEMT PAZARI (1)

İskenderun’a bağlı Denizciler Mahallesi Semt Pazarı’nda esnaflarla sohbet eden Uğur Ağca, fiyatları kontrol etti, piyasanın nabzını tuttu, eski dostlarıyla da hasret giderdi.

Eşi Zahide Ağca ve beraberinde kalabalık çalışma grubuyla birlikte semt pazarına çıkarma yapan Uğur Ağca, samimi ve doğal duruşuyla gönülleri fethetti.

Her fırsatta siyasetçinin halkta karşılığının olması gerektiğine dikkat çeken CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Uğur Ağca, semt pazarı ziyaretinde halkta karşılığının olduğunu bir kez daha göstermiş oldu.

Yaşlı, genç ve çocuk demeden herkesle iletişim kuran, herkesten hayır duası ve destek isteyen Uğur Ağca, özel yaşamı ve ticarette olduğu gibi siyasette de başarılı olacağını gösterirken, halkın CHP’ye ve şahsına gösterdiği ilgiden bihayli memnun kaldı.

Pazarcılarla sohbet eden Uğur Ağca, bir çok esnafa takıldı, espriler yaptı, hayırlı işler dilerken de, adaylık yarışında ve CHP’nin iktidar yürüyüşü sürecinde destek istedi.

CHP’nin Hatay Milletvekili listesinde ilk 5’e girmiş gibi çalışan ve gittiği her yerde büyük ilgi gören Uğur Ağca, pazarcılardan ve alış veriş yapan vatandaşlardan gördüğü ilgiyle moral depoladı.

“Halktan biri, halkla iç içe siyaset yapmalı” diyerek, bugüne kadar halktan hiç kopmadığını belirten Uğur Ağca, halkta karşılığının olduğunu da bir kez daha gösterdi.

Özel yaşamı ile ticaret yaşamında her zaman halkla iç içe olduğunu belirten pazarcılar ve vatandaşlar da, CHP Hatay Milletvekilliği yolunda Uğur Ağca’ya bol bol dua ettiler ve başarı dileklerinde bulundular.

UĞUR AĞCA SEMT PAZARI (5) UĞUR AĞCA SEMT PAZARI (4) UĞUR AĞCA SEMT PAZARI (3) UĞUR AĞCA SEMT PAZARI (2) UĞUR AĞCA SEMT PAZARI (1)