Uğur Ağca, çalışmalarına yeni boyut kazandırdı

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Aday Adayı Uğur Ağca, seçim çalışmalarında mahalle toplantıları, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret, CHP teşkilatlarını ziyaretleri ve esnaf toplantılarını ara vermeden sürdürürken, çalışmalarına yeni boyut kazandırdı.

Milletvekili adayı gibi çalışan Uğur Ağca, İskenderun Denizciler Mahallesi’nde seçim bürosu açtı. İlk seçim bürosunu Denizciler’de açan Uğur Ağca, önümüzdeki günlerde diğer mahallelerde de benzer çalışmalarla halkı CHP çatısı altında buluşturmak için çaba sarfediyor.

CHP Sarıseki Mahalle Temsilcisi Emekli Öğretmen Mehmet Kocaman yaptığı konuşmada, Uğur Ağca’ya adaylık ve milletvekilliği yolunda verilen desteğe teşekkür etti ve ülkenin içinde bulunduğu durumu özetleyerek verilen desteğin artması temennisinde bulundu.

Toplantılarına tüm siyasi görüşlerden vatandaşların katılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti her konuşmasında dile getiren CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Uğur Ağca, yola çıktığı ilk günden bu yana, ayrıştırmadan, ötekileştirmeden herkesi CHP çatısı altında birleştirmeyi amaçlıyordu.

Yine bir çok siyasi görüşten vatandaşı Denizciler Seçim Bürosu açılışında bir araya getiren Uğur Ağca, toplumun tüm kesimleriyle kucaklaşmanın, paylaşmanın ve güzel bir gelecek için elele vermenin önemine dikkat çekti.

Milletvekilliği maaşına ve koltuğuna ihtiyacının olmadığını belirten Uğur Ağca, milletvekili olduğu takdirde maaşı öğrenci bursları ve ihtiyaç sahiplerine dağıtacağını söyledi.

Kendisine verilen desteğe teşekkür eden Ağca, ticaret yaşamında elde ettiği başarıyı özetlerken tırnaklarıyla kazıya kazıya bugünlere geldiğini ifade etti ve siyaset arenasında da aynı duygu, azim ve kararlılıkla başarıya yürürken, toplumun tüm kesimlerinin desteğinin önemine dikkat çekti.

Hiçbir siyasi görüşü ve siyasi partiyi karalamadan, ötekileştirmeden ve ayrıştırmadan çalışmalarını sürdürmek kararlılığına dikkat çeken Uğur Ağca, “Şu anda toplantımızda bir çok AK Parti, MHP ve HDP’li arkadaşımız var. Bunların tamamı gönül dostu. Gücümüze güç katmak ve bizimle gönül birliği yapmak için buraya geldiler. Hepsine teşekkür ediyorum.” Dedi.

“Dere yatağını unutmaz” diyerek, hiçbir zaman geçmişini unutmadığını ve gelecekte de aynı düsturla dimdik ayakta duracağını belirten Uğur Ağca, “Benim makam ve mevki beklentim olmadığı gibi, elinizden tutmaya, sizlere yardımcı olmaya ihtiyacım var. Bu benim sorumluluğum. Bugünlere sizlerle birlikte geldim. Bundan sonra sizlere önderlik etmek ve sizlerin sorunlarına çare olmak için yola çıktım” dedi.

İngilizce ve Fransızca bilen Fransız Dili Edebiyatı ve üzerine bir üniversite daha bitiren Tanju Okur, işsiz kaldığı dönemde Uğur Ağca ile tanışmasını anlattı. İki üniversite bitirmesine rağmen, çaresiz, özgüvenini yitirdiği bir dönemde geçici olarak çalıştığı Değirmen Dergisi’nde Uğur Ağca ile tanıştığını ve bundan sonra hayatının değiştiğini anlatan Tanju Okur, Uğur Ağca sayesinde Limak Port’da işe başladığını, hayata güvenle baktığını, nişanlandığını ve yakın gelecekte de düğününün olduğunu anlattı.

Uğur Ağca’nın kendisi gibi yüzlerce üniversite mezunu gencin hiçbir karşılık beklemeden elinden tuttuğunu anlatan Tanju Okur, CHP’den Hatay Milletvekilliği’ne aday adayı olan Uğur Ağca’nın kendisi gibi yüzlerce gencin hayatını kurtardığını ifade ederken, dinleyenler hem gururlandı hem de duygulandı.

CR5A2156 CR5A2204 CR5A2257 CR5A2268 CR5A2308

Önceki İçerikUğur Ağca, Milletvekili Maaşımı Öğrencilere Burs Olarak Vereceğim
Sonraki İçerikAğca’ya Karayılan’da Davullu Zurnalı Karşılama