Opr.Dr.Mehmet Emin Şahin aday adaylığını açıkladı

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili aday adayı Opr.Dr.Mehmet Emin Şahin, yoğun bir katılım ile gerçekleşen programda aday adaylığını açıkladı.

Kendisini desteklemeye gelen vatandaşlarla birklikte konvoy ile Milliyetçi Hareket Partisi il binası önünde hazırlanan platforma gelen Şahin, davul zurna eşliğinde coşku ile karşılandı. Milliyetçi Hareket Partisi il başkanı Lütfi Kaşıkçı yaptığı açılış konuşmasında :”Gördüğünüz gibi salonlara sığmayan bu toplantımızda dışarıya taşmış bulunmaktayız.Mevcut iktidar partisinde 100 aday adayı olduğu söyleniyor, biz onların hangi amaçla, hangi çıkarları için aday aday olduklarını çok iyi biliyoruz.Bizim aday adaylarımızın tamamının hiçbir beklentisi yok, tek beklentileri 7 Haziranda Milliyetçi Hareket Partisini nasıl iktidara getiririz düşüncesidir.

Vatan millet sevdalısı birbirinden değerli aday adaylarımız var.Milliyetçi Hareket Partisi olarak listelerin açıklanacağı güne kadar aday adaylarımızın her türlü hakkını koruyarak, tanıtımları için elimizden geleni yapacağız.”dedi.

MHP Aday adayı tanıtım toplantısında tezahüratlar eşliğinde sahneye çıkan Opr.Dr.Mehmet Emin Şahin konuşmasına besmele ile başladı. Mutluluğu gözlerinden okunan Şahin konuşmasında şu sözlere yer verdi;”Değerli il başkanım ve il yöneticileri, değerli il ocak başkanım ve yöneticileri, değerli ilçe teşkilat başkanlarım ve yöneticileri, kadın kollarımızın kıymetli hanım efendileri, Türkiye Kamu-Sen’e bağlı sendikalarımızın değerli temsilcileri, sivil toplum örgütlerinin ve basınımızın değerli temsilcileri, kıymetli muhtarlarımız, İstanbul’dan buraya gelip beni yalnız bırakmayan değerli misafirler Güzel Hatay’ımızın kalbi güzel, gönlü güzel yiğit insanları Hoş geldiniz , şeref verdiniz.

Çok kıymetli hanımefendiler,beyefendiler,geleceğimizin teminatı gençlerimiz hepinizi en kalbi duygularla ve muhabbetle selamlıyorum.

Bugün gerçekleştirilen Ygs sınavına girmiş olan bütün gençlerimize başarılar diliyorum.Öncelikle Mehmet Emin ŞAHİN kimdir? Kısaca ondan bahsetmek istiyorum.

Evli üç çocuk babasıyım.İskenderun Demir çelik işçisi bir ailenin çocuğu olarak 1975 yılında İskenderun’da doğdum.1999 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden mezun oldum.2004 yılında Ortopedi alanında uzmanlığımı alarak Hatay’ımızda meslek hayatıma başladım.O günden bugüne kadar Hatay’ımızın dört bir köşesinde siz değerli hemşerilerimize hizmet etmeye devam etmekteyim.Lise yıllarından beri teşkilatın birçok kademesinde görevler yaptım.Üniversite yılarımda Ülkü Ocakları Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde başkanlığı ve Milliyetçi Hareket Partisi Ataşehir teşkilatında çeşitli görevlerde bulundum.

Değerli hemşerilerim Türk milletinin bekasını tehlikeye düşürecek önemli bir süreç var önümüzde, ekonomik tedbirsizlikler, sokaklardaki huzur ve asayiş ortamının bozulması ve daha önemlisi milletin devletine karşı olan güvenin sarsılmış olması, bu kritik sürecin tehditlerinden yalnızca birkaç tanesidir.Yolsuzluk, kayırmacılık ve ihanetin kol gezdiği vatan ve millet mefhumunun kıymet-i harbiyesini yitirtmeye başladığı şu zamanlarda, memleketin yeniden düzene kavuşması ve toplumsal kaynaşmanın sağlanması için Milliyetçi Hareket Partisinin iktidar olmasından başka çare yoktur.

Milliyetçi Hareket Partisi bu milletin teminatı ve son umududur. Milli ve manevi direncin zayıfladığı, toplumsal huzurun ve barışın tehdit edildiği bu günlerde Türk Milletinin, Milliyetçi Hareket Partisine her zamankinden her zamankinden daha çok ihtiyacı var.Hal böyleyken Milliyetçi Hareket, Türkiye’nin omurgası olmaya ve bu toprakları ayakta tutmaya her zamanki gibi hazırdır.Bende bir kardeşiniz olarak, milli fedakarlığın, temsili olan Milliyetçi Hareket Partisinde milletimin vekili olarak tarihe saygılı, her türlü tahakkümden uzak bir Türkiye inşası için çalışmak arzusu ve isteği içindeyim.

Bu vesile ile milletvekili aday adaylığımı açıklıyor hepinize saygılar sunuyor, çıktığım bu yolda siz kıymetli hemşerilerimin destek ve dualarını bekliyorum.Ayrıca bu seçim sürecinde konumum ne olursa olsun partime hizmet etmeyi kendime şiar edindim.

Bir olmak, iri olmak, diri olmak dileğiyle.”dedi.
Konuşması sık sık tezahüratlar ile kesilen Opr.Dr.Mehmet Emin Şahin konuşmasının ardından gelen tebrikleri kabul ederek,Vatandaşlar ile bol bol hatıra fotoğrafı çekildi.

4 6 7 IMG_3292 IMG_3306