Ağca’ya Karayılan’da Davullu Zurnalı Karşılama

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Aday Adayı Uğur Ağca, yoğun seçim çalışmalarına devam ediyor. Ağca, çalışmalarında toplumun tüm kesimlerine ulaşmaya gayret ederken, İskenderun Karayılan Mahallesi gençlerinin düzenlediği toplantıda mahalle sakinleriyle kültür sarayında bir araya geldi.

Karayılan’da davullu zurnalı bir karşılamayla Uğur Ağca’yı bağrına basan Karayılan halkı, milletvekilliği yolunda verdikleri desteği ortaya koydular.

Gençlerin düzenlediği toplantıya 7’den 70’e her yaş grubundan yüzlerce kişi katılırken, gösterilen ilgi ve verilen destek Uğur Ağca’yı fazlasıyla memnun etti.

Hemen her konuşmasında olduğu gibi, paylaşmaktan, birlik ve beraberlikten söz eden Uğur Ağca, bölge halkına değerlerine sahip çıkması, elindeki gücün farkında olması tavsiyesinde bulundu.

Vaatte bulunmak için toplantıya katılmadığını belirten Uğur Ağca, koltuğa ve makama ihtiyacının olmadığını belirtirken, toplumun sıkıntılarını çözmek adına, insanların elinden tutmak için siyasete girdiğini ve aday adayı olduğunu söyledi.

İşsiz üniversite mezunlarını gördüğü zaman üzüldüğünü belirten Ağca, “Yetişmiş, eğitim görmüş gençlerin elinden tutmak, onları hak ettikleri konuma getirmek için çalışacağım. Yalan söyleyemem. Sadece sizlere öncü olmak, sıkıntılarınızı çözüme kavuşturmak için CHP’den Hatay milletvekili aday adayı oldum.” Dedi.

Herkesin varlık ve birlik içinde yaşama hakkı bulunduğunu belirten CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Uğur Ağca, “Varlıktan zarar gelmez. Varlıklı insanın toplumuna zarar verdiğini hiç gördünüz mü? İki şeyden çok korkarım; Biri en tepedeki insandan, diğeri de en aşağıdakinden. En tepedeki küçük dağları kendisi yarattığını zanneder, astığı astık kestiği kestiktir, diğeri ise her şeyinden vazgeçmiştir, kaybedecek bir şeyi yoktur. Bunun içindir ki, tek yumruk olmamız, birlik ve beraberlik içinde olmamız gerekiyor. Birbirimizi sevmemiz, korumamız, anlamamız gerekiyor” dedi.

CR5A1982 CR5A1995 CR5A1999 CR5A2033 CR5A2061 CR5A2063

Önceki İçerikUğur Ağca, çalışmalarına yeni boyut kazandırdı
Sonraki İçerikOpr.Dr.Mehmet Emin Şahin aday adaylığını açıkladı