ÜLKÜCÜ DAVANIN DÖRTYOL’DAKİ DUAYENİ HÜSEYİN GÜNAL ADAY ADAYI

Milliyetçi Hareket Partisi’nde 25. Dönem Hatay Milletvekilliği için Hüseyin Günal geçtiğimiz hafta cuma günü MHP İlçe Binasında aday adaylığı açıklamasını yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi ve ülkücü davanın yıllardır her türlü çilesini seve seve göğüslemiş ve bu dava uğruna yaşadıklarını hiç yüksünmeden büyük bir olgunlukla karşılamış, davasından bir an bile dönmeyi düşünmemiş olan Hüseyin Günal geçtiğimiz cuma günü MHP İlçe Başkanlığında düzenlediği basın toplantısıyla 25. Dönem Hatay Milletvekilliği için MHP’den aday adaylığını açıkladı.

Aday adaylığı açıklama toplantısına ev sahipliği yapan MHP İlçe Başkanı Şerif Türker yaptığı açıklamada; “Bu kutlu yola çıkan tüm aday adayı arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Hepsinin yanında ve destekçisiyiz. Davayı bir adım ileri götürmek için tüm teşkilatımızla birlikte var gücümüzle çalışacağız. 18 Mart 2015 tarihinde tamamlanacak aday adaylığı müracaat süresinin ardından tüm aday adaylarımızın katılımıyla geniş katılımlı bir toplantı yaparak tanıtım toplantısı gerçekleştireceğiz” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi 25. Dönem Hatay Milletvekili aday adayı Hüseyin Günal’da yaptığı konuşmasında; “07.06.2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden Hatay Milletvekilliği aday adaylığımı Dörtyol İlçe Başkanlığında açıklamış bulunmaktayım. Bu çilekeş Anadolu toprağının ve aziz Türk Milleti’nin bir ferdi olarak vatanıma, milletime sahip çıkma, mağdur insanlarımızın haklarını arama ve ülkemi fikir ve iş bakımından her gün bir adım daha ileri taşıma gayesi ile yola çıktım.
Günümüzde Türk Milliyetçiliği’nin ayaklar altına alınmış olması, milletimizin ve tarihimizin pespaye düşüncelere peşkeş çekilmesi bize çok ciddi acılar veriyor. Türk Milleti dağınık, Türk Milleti farklı âlemlerde, Türk Milleti koca dünya coğrafyasında birlik ve beraberlik arıyor. Milletimiz hak ettiği yerde olacaksa ancak ve ancak yine eskiden beri taşıdığımız, korumaya çalıştığımız yüce fikirler sayesinde olacaktır. Beni bu yola sevk eden de bu düşünceler olmuştur.

Nizam-ı Âlem ülküsü etrafında maddi ve manevi bütün değerlerini kuşanmış, inançlarından asla taviz vermeyen bir anlayışla yola çıkıyoruz. Yüce Türk Milleti’nin bu değerlerini ve fikirlerini en üst seviyede seslendirmek, insanımıza yeniden bu güzellikleri mal etmek ve şanlı Oğuz Boyu’nun kutlu yolunu aydınlatmak için yola çıkıyoruz. Daha bıyıklarımızın terlemediği yaşlarda büyüklerimizin gölgesinde başladığımız bu kutlu mücadeleden hiçbir zaman taviz vermeden yolumuza devam ettik ve Allah’ın izni ile devam edeceğiz. Çünkü özümüzde Türklük ve İslamiyet ma- yası var. İkisinden de vazgeçmeyecek bir iman var. Asırlardır dinimizin hamisi olmuş atalarımızın bize bıraktığı bu kutsal emaneti, yeniden dünya çapında bayraklaştırma azmimiz var. Çanakkale ruhu ile yola çıkacak bir şuurumuz var. İ’la-yı kelimetullah için atılacak adımlarımız, verilecek ömürlerimiz var.

Yıllarca Nizamı Âlem davasını kendimize şiar edinerek, eksiği ve gediği ile ama samimi bir şekilde Davamıza hizmet etmeye çalıştım ve bundan da her zaman onur duydum. Taşın altına elimizi belki de başımızı koyacağız. Değil mi ki bu yol Allah yoludur, millete hizmet yoludur. O halde biz de azmederiz, dönme bilmeyiz, yürürüz. Halkımın, insanlarımın, kardeşlerimin, ablalarımın, annelerimin, büyüklerimin teveccühleri ve Hakk’ın takdiri ile seçilmem ve meclise girmem durumunda doğru bildiğim Ülkümden ve ülke sevdamdan hiç taviz vermeden çalışmalarıma devam edeceğim. Bu konuda Allah yar ve yardımcımız olsun. Bana ve partime verdiğiniz destekten dolayı şimdiden siz kıymetli Dörtyollu hemşerilerime teşekkürler ederim” dedi.

hg 124 hg 213 hg 228 hg 236 hg 279 hg 287 hg 314

Önceki İçerik12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY’U ANMA GÜNÜ ETKİNLİKLERİ DÜZENLENDİ
Sonraki İçerikİskenderun Belediye Gençlik Spor play-off maçları oynamaya hak kazandı