Uğur Ağca, Milletvekili Maaşımı Öğrencilere Burs Olarak Vereceğim

Aday olması durumunda ‘Sağ Kökenli 50 Bin Oy Taahhüt Ediyorum’ diyen CHP’li Ağca:

“Koltuk İçin Takla Atmam!”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili aday adayı Uğur Ağca, İskenderun’da görev yapan basın mensupları ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

Aday Olmazsam Yine Çalışacağımı Taahhüt Ederim

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ağca, samimi tavırları ile dikkat çekerken halkın içinden birisi olduğunu söyledi. Kendisinin bir ticaret erbabı olduğunu kaydeden CHP Hatay Milletvekili aday adayı Uğur Ağca, siyaseti muhtaç halk için yapmak istediğini söyledi. Kendisi için aday sıralamasının bir önemi olmadığına vurgu yapan Ağca: “benim ailem Cumhuriyet Halk Partili, bende ailemden aldığım bayrağı ileriye daha yukarıya taşımak istiyorum. Daha önce siyaset yapmadım. Ancak şunu diyebilirim ki ben bir ticaret erbabıyım. Ticareti iyi bilirim. Siyasette bulunmam ise tamamen çevremde ki insanların beni vekil olarak görmesinden kaynaklandı. Ben halkın içinden birisiyim. Halk ile bir arada olmak bu hayatta benim için en büyük gurur. Aday olmazsam yine mevcut aday arkadaşlarımız ile partimizin iktidarlığı için mücadele edeceğimi taahhüt ederim” dedi.

Milletvekili Maaşımı Öğrencilere Burs Olarak Vereceğim

Milletvekili olması halinde maaşının tamamını ihtiyaç sahibi öğrencilere burs olarak vereceğini dile getiren Ağca; “ben milletvekilliğini koltuk sevdası olarak görmüyorum. Koltuk içinde kimsenin önünde takla atmam. Ne isem o’yum. Beni herkes Hatay’da ‘at arabacısı’ olarak tanır. Aslımı inkar etmem. Etmeyeceğim de…” şeklinde konuştu. Son olarak adaylığının kesinleşmesi halinde CHP’nin mevcut oy potansiyeline 50 bin oy ilave edeceğini söyleyen Ağca, kendisine gelecek oyların sağ kesimden olduğunu belirtti.

manset (1) manset (2) manset (3)