Bölge insanının yanında olacağım

Akarcalılar Uğur Ağca’yı Bağrına Bastı…
Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Aday Adayı Uğur Ağca, İskenderun’a bağlı Akarca Köyü Kurular Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kadir Satun ve yönetim kurulu üyelerin ziyaret etti.
Elektrik kesintisi nedeniyle karanlık bir ortamda gerçekleşen ziyarette sıcak bir karşılama ile Uğur Ağca’yı bağrına basan dernek yönetimi ve mahalle sakinleri, CHP’den Hatay Milletvekilliği’ne aday adayı olan Uğur Ağca’ya, işadamı kimliğiyle yıllardır bölgedeki okullara yaptığı yardımlar ve hayır işleri nedeniyle teşekkür ettiler ve milletvekilliği yolunda da desteklerini ifade ettiler.
UĞUR AKARCA 1

UĞUR AKARCA
Akarca Köyü Kurular Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kadir Satun yaptığı konuşmada, elektrik kesintisi nedeniyle bir çok mahalle sakininin toplantıya katılamadığını belirterek, eğitime, sosyal ve kültürel yaşam katkılarından dolayı Uğur Ağca’ya teşekkür etti ve milletvekilliği yolunda yanında olduklarını ifade etti.
CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Uğur Ağca da yaptığı konuşmada, bölgenin yetiştirdiği bir işadamı olarak her zaman sorumluluklarının farkında olduğunu söyledi ve yardımlarının süreceği mesajını verirken, Yoklukla mücadele etmek için siyasete girdiğini, bölgenin değerlerine sahip çıkmanın kendisi için bir vicdan borcu olduğuna vurgu yaptı.
Gösterilen ilgiye teşekkür eden Uğur Ağca, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra bölge insanının yanında olacağı mesajını verdi.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.