Dr.Riyat Kırmızıoğlu CHP varsa halk için vardır

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili aday adayı Dr.Riyat Kırmızıoğlu seçim çalışmaları sırasında ilçe örgütleri ve sivil toplum kuruluşları ziyaretleriyle yetinmeyerek doğrudan halkın kendisiyle konuşmaya devam ediyor. Bu çalışmaları sırasında Arsuz ilçesi Karaağaç bölgesinde bulunan Şarkkonak Mahallesi ziyareti, Defne ilçesi Harbiye mahallesi ziyareti, Defne ilçesi Armutlu mahallesinde kalabalık katılımlı ev ziyaretlerini gerçekleştirdi.

ev ziyareti (1)

Hatay’ın birleştirici gücü olmaya aday olduğunu her fırsatta dile getiren, bu vesile ile de pratikte de göstermeye çalışan Dr. Riyat Kırmızıoğlu halkın gündemini halkın kendisi ile belirlemeye ve önerilen çözümlerin takipçisi olmak için bizzat halkın yanında olan bir tarzın yerleşmesi gerektiğine inandığını söyledi.

Gittiğim her ilçede oraya ait sorunların öğrenmek ve bu konuları sivil toplum ve akademik çevrelere taşıyarak sizlerin ürettiği çözümleri sizler adına parlamentoya taşıyarak çözüm yolunda kolaylaştırıcı olmaya çalışacağım. Bu günü kadar sadece secimden secime hatırlanan halkın siyasetin içine bizzat girmesi için tabandan başlayacak bir örgütlenme modeli ile mahalle meclislerinden il yönetimine kadar sağlayacağımız hareketlik ile CHP’sinin farklı yönü olduğunu ispatlayacağız.

– CHP varsa halk için vardır

Halkın olmadığı siyasi anlayış bugüne kadar seçen ve seçilenin karşı karşıya gelmesi sağlamış, birlikte hareket etme kabiliyetine sebep olmuştur. Siyasetin sadece kahvehanelerde konuşulur olmaktan çıkarılarak evde işte tarlada fabrikada konuşur birlikte tartışır sonra birleşir hale getireceğiz. Benim tek hedefim 2019 yılında her üç seçimi de kazanan bir CHP olması için 2015’te doğru kadrolarla iktidara taşımaktır.

IMG_6130 IMG_6128 ev ziyareti (8) ev ziyareti (7) ev ziyareti (6) ev ziyareti (2) ev ziyareti (3) ev ziyareti (4) ev ziyareti (5) ev ziyareti (1)