“YAŞASIN TEMİZLİK 2” TİYATRO OYUNU MAHALLE GEZİLERİNE BAŞLIYOR

Antakya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 2014 yılında kurulan Antakya Belediyesi tiyatro topluluğu, Yaşasın Temizlik isimli tiyatro oyununun ikinci bölümünü minik izleyicilerle buluşturmaya hazırlanıyor.

Sahneleme imkanı bulunan tüm mahallelerde 9 kez sahne alan Yaşasın Temizlik çocuk oyunu, ikinci bölümü ile de minik izleyicileri ile buluşacak. Antakya Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada şunlara yer verildi; “ 95 Mahallenin tamamına hizmet götüren Antakya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı tiyatro topluluğumuz, çocuklara yönelik hazırladığı hizmetler çerçevesinde Süper Çöpçü İle Yaşasın Temizlik 2 oyununu sahnelemeye hazırlanıyor. Yaşasın Temizlik 2 isimli çocuk oyununda, minikler çevre temizliğinin önemini öğrenmenin yanı sıra, hem eğleniyor hem de tiyatro izleme alışkanlığı kazanıyorlar.

Serinyol Mahallesi’nde bulunan Ahmet Gök çok amaçlı salonunda ilk gösterimi sahnelenecek olan Yaşasın Temizlik 2 oyunu 13.00 ve 15.00 saatlerinde iki seans olarak perde alacak. Antakya Belediyesi olarak kültürel ve sosyal projelerimiz ile vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam ediyoruz.”

Yaşasın Temizlik 2_1024x712