Digitürk Beylikdüzü Bayileri İle Digitürk Abonesi Olmak Çok Daha Kolay

İstanbul, Digitürk’ün en çok kullanıldığı illerden biridir. İstanbul’un ülkemizin en gelişmiş kenti olmasının yanı sıra kalabalık bir nüfusa sahip olması, Digitürk kullanıcı sayısının burada daha fazla olmasını sağlamıştır. Bireysel ve kurumsal Digitürk kullanıcıları, Digitürk bayilerinden her türlü destek ve hizmeti alabilmektedirler. Digitürk müşteri hizmetleri ile telefon üzerinden bağlantı kurduğunuzda sizi en yakın Digitürk bayisine yönlendireceklerdir. Örnek olarak; İstanbul, Beylikdüzü’de yaşayan biriyseniz ve Digitürk müşteri hizmetleri ile iletişim kurduysanız talebiniz, müşteri hizmetleri tarafından Digitürk Beylikdüzü bayilerinden birine aktarılacaktır. Daha sonra bayi tarafından size iletişim talebi olacaktır. Aynı zamanda arıza kaydınızın hangi Digitürk Beylikdüzü bayisine aktarıldığını içeren bir bilgi mesajı da alacaksınız.

Dilerseniz Digitürk Beylikdüzü bayilerinden biriyle kendi isteğiniz doğrultusunda da iletişime geçebilirsiniz. İster doğrudan Digitürk Beylikdüzü bayisine giderek, ister telefon yoluyla bu iletişimi kolaylıkla sağlayabileceğinizden emin olabilirsiniz. Bu durum Digitürk Beylikdüzü bayii için geçerli olduğu gibi diğer semt ve bölgeler için de geçerlidir.

Digitürk’e yeni abone olanlar, gerekli işlemleri Digitürk bayilerinden yapabilirler. Örnek olarak; İstanbul, Beylikdüzü’de ya da buraya yakın bir yerde yaşıyorsanız Digitürk Beylikdüzü bayisine giderek başvuru talebinde bulunabilirsiniz. İstanbul, Digitürk Beylikdüzü bayisindeki elemanlar, sizlere bir kayıt formu oluşturacaklardır. Kayıt formunu doğru bir şekilde doldurduktan ve takibindeki işlemleri tamamladıktan sonra siz de Digitürk seyretmeye başlayabilirsiniz. Digitürk kanal ve paket seçeneklerine göre ödeyeceğiniz miktar da değişecektir. Genel paketlerin yanı sıra sizlere ücretsiz olarak sunulacak paketlere de müracaat edebilirsiniz. Belgeselden müziğe, spordan filme kadar çok sayıda Digitürk paketi arasından seçim yapmak zor, ama bir o kadar da eğlenceli olacak.

Başvurunuz tamamlandıktan sonra Digitürk bayisi tarafından yetkilendirilen çalışanlar, evinize ya da işyerinize Digitürk yayınını kuracaklardır. Bunun için yine bir Digitürk Beylikdüzü bayisinden yardım alabilirsiniz. Eğer başvurunuzu doğrudan Digitürk’e yaptıysanız, Digitürk Beylikdüzü bayilerinden birine ulaştırılan başvurunuz sizinle iletişim kurulduktan sonra tamamlanacaktır. Tüm bu işlemler sona erdikten sonra Digitürk bünyesinde bulunan çok sayıda yerli ve yabancı kanalı ücretsiz olarak seyredebileceksiniz. Yayın ya da bağlantı ile ilgili sıkıntılarınız için İstanbul’da yaşıyorsanız Digitürk Beylikdüzü bayisine başvurabilirsiniz. Digitürk Beylikdüzü bayilerinden herhangi birine ulaşarak sorununuzu bildirebilir ve sorununuzun kısa sürede çözüme kavuşturulmasını sağlayabilirsiniz. İstanbul’da yer alan Digitürk Beylikdüzü bayileri, kendi merkez ve bölgelerinin yanı sıra diğer bölgelerle ilgili işlemleri de takip etmektedirler. Dolayısıyla size yakın bir Digitürk Beylikdüzü bayisinden dilediğiniz zaman yardım ve hizmet alabilirsiniz.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.