Kadın Kültür evlerine yoğun ilgi

İskenderun Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Kadın Kültür evlerinde açılan kurslara ev hanımlarının yoğun ilgisi devam ediyor.

İlçemizde bulunan 7 farklı merkezde açılan kurslarda kadınlar el emeklerini ve hünerlerini gösterme fırsatı bulmuş oluyorlar. Belediye Kadın Kültür Evlerinde Mefruşat, El Sanatları-Dokuma ve sedef katman branşlarında açılan kurslara katılımın yüksek olması dikkat çekiyor. Şehrimizde bulunan kadınlarımızın ekonomik, sosyal ve kültürel gelişmesine katkı sağlamak üzere Kültür Evlerinde çok sayıda kurslar var. Bu sayede kadınlarımızın el becerileri ile yaptıkları ürünleri de satmaları ile ekonomik bağımsızlığını kazanmalarına yardımcı olunuyor.

İskenderun Belediyesi Kadın Kültür Evlerinde Resim, okuma-yazma, bilgisayar, kuaförlük, gümüş işlemeciliği gibi farklı kurslara kadınlarımız katılım gösterebiliyor. Kurslara katılan kadınlarımız değişik konularda kurs aldıklarını böylelikle hem boş zamanlarını değerlendirdiklerini hem de bu sayede ekonomik açıdan da gelir elde ettikleri ifade ederek Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür ettiler.

Screenshot_1 Screenshot_2 Screenshot_3 Screenshot_4 Screenshot_5