Hüseyin Bağrıyanık kahvaltıda basın ile bir araya geldi

“ZAFER MİLLETİMİZİN OLACAK”

MHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Bağrıyanık kahvaltıda basın ile bir araya geldi.

Kahvaltıya MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt ve MHP eski meclis üyesi Garip Şandır katıldı.

Screenshot_7

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesinde Öğretim üyelisi olan Hüseyin Bağrıyanık 25. Dönem Milletvekili aday adaylığı için İskenderunlu gazeteciler ile Yörük Çadırında kahvaltı düzenledi.


Kahvaltıda mevcut hükümet politikası ve ülkemizin dış politikaları hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunan Bağrıyanık, Ak Parti hükümeti üç ay evvel Süleyman Şah için Ankara, Konya, Adana ne ise oradaki toprağımızda aynısıdır demişti ve oradan çekilmeyi bir başarı, marifet olarak saydı. Her yıl Cizre’de gerçekleştirilen üniversite giriş sınavları bu yıl güvenlik zafiyeti nedeniyle yapılmayacak. Bu gün güvenlik zafiyeti nedeniyle sınavlar çeken zihniyet yarın kamu çalışanlarımızı çekecekler. Genel ve yerelde ne yazık ki bunları konuşmuyor kim şanslı kim şanssız algısıyla yaşıyoruz. Siyaset ve basın olarak ülkemizin bekası için özellikle bu konulara daha çok dikkat çekmeli ve üstünde durmalıyız.” dedi.

MHP’ nin Türkiye için çok önemli olan birlik ve bütünlüğü açısından projeleri olduğunu söyleyen MHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Bağrıyanık ” Evlatlarımızı karakterli, dürüst, ilgili, vatanını seven bir evlat olarak büyütüyoruz fakat hükümetin yanlış politikaları yüzünden evlatlarımız öğrenmeye kapalı, ezberci zihniyet anlayışı ve teknoloji esiri olmuş şekilde eğitimini tamamlıyor. Çocuklarımız önünü göremeyen manevi değerlerinden uzak bir eğitim sistemine hapsediliyor. Sınırlandırmalarla, otorite baskısı ile sağlıklı bir nesil yetiştiremeyiz. Ülkemiz ateş çemberinde, düşünün komşunuzda her gün çatışma kavga var bir süre sonra sizde huzursuzluk yaşar ve çocuklarınız dahi etkilenir sizde de huzursuzluklar devam eder. Türkiye’ de şuan böyle tüm komşularında huzursuzluk söz konusu ve ne yazık ki bizde ülkemizde huzurlu değiliz.” açıklamalarında bulundu.

Screenshot_7 Screenshot_6 Screenshot_5 Screenshot_4 Screenshot_3 Screenshot_2 Screenshot_1