Dr. KIRMIZIOĞLU, ATSİAD‘TA PROJE DİLİYLE KONUŞTU

CHP Milletvekili aday adayı Dr.Riyat KIRMIZIOĞLU toplumun çeşitli guruplarıyla bir araya gelerek kendini ifade etmeye ve projelerini anlatmaya devam ediyor. Son olarak Akdeniz Sanayici ve İşadamları Derneğini ziyaret ederek Başkan Şekip ABACI ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşlerini paylaştı.

Akdeniz Sanayici ve İşadamları Derneğini (2)

Başkan ABACI konuşmasına; ‘’Dernek olarak haftada bir gün tüm aday adaylarını kabul ederek tanımaya çalıştıklarını belirterek tüm adaylara eşit mesafede olduklarını ve belirlenecek adayla beraber çalışacaklarını ifade etti. Başkan ABACI, Dr. Riyat KIRMIZIOĞLU’nu şehrimizde çalışmalarıyla kendini fark ettirmiş çalışkan, dürüst ve donanımlı bir arkadaşımız, çıktığı bu yolda başarılar dileriz.”dedi.

Bölge ekonomisini güçlendirecek birçok projenin uygulanması CHP ile mümkündür

Dr.Riyat KIRMIZIOĞLU konuşmasına; Önemli olanın bu şehrin kazanması olduğunu ve bu yolda değerli aday adayı arkadaşları ile birlikte omuz omuza CHP iktidarı için çaba sarf ettiklerini belirttikten sonra, Milletvekili olursa Hatay için gerçekleştirmeyi arzuladığı projelerden bahsetti.” Kapsayıcı olmak için sadece İskenderun ve Arsuz değil tüm ilçelerimize yönelik projeler üzerinde çalışmalıyız. Siz değerli işadamlarımızın iş sahaları daralmış ve çalışma şevkiniz kırılmıştır. İlimizi eski vergi rekortmenlerinin çıktığı günlere taşımak için, limanımız ve serbest bölge olma hakkımızı istiyoruz. Her türlü ulaşım ağına sahip olan ilimiz özellikle İskenderun Ortadoğu’nun Lojistik Merkezi olabilecek konumdadır. Tarım sahaları ve iklim itibariyle CHP’nin yeni tarım düzeni ve arazi toplulaştırılması projeleriyle Hatay tarımdan elde edeceği gelirle şaha kalkacak ve işsizlik ortadan kalkacaktır. Hem işçinin hem işverenin mutlu olabileceği huzur ve barış ortamını yeniden kuracak anlayış CHP’dir.”dedi.

Teknolojik son ürün üreterek işsizliği çözebilir, Hatay’ın gelirini arttırabiliriz

Dr.Riyat KIRMIZIOĞLU ; “Bölge ekonomisine katkısı çok daha fazla olabilecek teknolojik üretime yönlenmesi yassı mamulün son ürün haline getirilebileceği işletmelerin önünün açılması gereklidir. Çünkü hammadde üretiminden çok daha karlı olan düzeyi yüksek işletmelerde teknolojik son ürün üretiminin çok daha karlı olduğu aşikardır. Bölgemizde yatırım yapacak yatırımcılarımızın desteklenmesi ile kendi öykülerimizi yazacak ve ülkemizin diğer illerine örnek olacağız. Markaların geldiği kent olacağımıza markaları yaratan kent olmalıyız, bu da yatırımcının desteklenmesiyle mümkündür.”

“Kentimizi yeniden ülkede görünür kılabilmek adına projelerle dolu olan bu kardeşiniz sizden destek bekliyor. Bu şehrin çocuğu olmak ve bu ülkenin bana verdiklerinin karşılığını ödeyebilmek bana onur verecektir. “ diyerek konuşmasını bitiren Dr. KIRMIZIOĞLU dernek yöneticilerinin sorularını da rahat ve kendinden emin tarzıyla cevapladı ve ”CHP iktidarına inanıyorum ve bütün arkadaşlarımla dostça ve sinerji yaratan bir mücadele yürütüyoruz, hepsinin yüreğine sağlık” dedi.

Akdeniz Sanayici ve İşadamları Derneğini Akdeniz Sanayici ve İşadamları Derneğini (6) Akdeniz Sanayici ve İşadamları Derneğini (5) Akdeniz Sanayici ve İşadamları Derneğini (4) Akdeniz Sanayici ve İşadamları Derneğini (3) Akdeniz Sanayici ve İşadamları Derneğini (2)