Muhasebeciler haftası coşku ile kutlandı

İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası tarafından hafta sonu, protokol ve musabecilerin katılımı ile kokteyl ve belge dağıtım töreni düzenlendi. İskenderun belediye Nikah salonunda düzenlenen etkinliği Ak Parti Hatay milletvekili Orhan Karasayar, CHP Hatay milletvekili Mevlüd Dudu, İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit, Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Çulha, Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol, Vergi dairesi müdürleri, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Vedat Tosun, CHP İskenderun İlçe Başkanı Corc Basus, CHP Hatay milletekili aday adayları, protokol üyeleri, İskenderun serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve davetliler katıldı.

Muhasebeciler’in en anlamlı günlerinden birini yaşadığına vurgu yapan İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Alaaddin Özbülbül, “Bu güzide topluluk karşısında çok etkilendim . Bizler 25 yıl önce rüştümüzü ispat ettik. Şu andaki bu etkinliği sağlayan iskenderunda hatay odası onların izni ile 3 yıl 2 aylık odayız bu oda 3 yıl içerisinde bir yerleri geldi Bu süreç içerisinde türkiye’nin 81 ilinde örgütlenmiş, 77 SMM odası 96 bin meslek mensubu toplumun ve kamunun hizmetini her zaman görmektedir ve Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütüyüz” dedi. Yapılan konuşmaların ardından İskenderun serbest muhasebeci Mali müşavirler Odası tarafından düzenlenen serbest denetçi, staja başlama kursu ve İngilizce kurslarına katılan kursiyerlere sertifikaları verilirken, İskenderun’da Mali müşavirler arasında matrahı en yüksek olan ve en fazla vergi veren İSMO yönetim kurulu üyesi Merih Hasan Yıldırım’a da plaketini İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Alaaddin Özbülbül takdim etti.

muhasebeciler gecisi  (1) muhasebeciler gecisi  (2) muhasebeciler gecisi  (3) muhasebeciler gecisi  (4) muhasebeciler gecisi  (5) muhasebeciler gecisi  (6) muhasebeciler gecisi  (7) muhasebeciler gecisi  (8) muhasebeciler gecisi  (9) muhasebeciler gecisi  (10) muhasebeciler gecisi  (11) muhasebeciler gecisi  (12)