Dr. Riyat Kırmızıoğlu, STK’ların enerjilerini birleştireceğiz

CHP Milletvekili Aday Adayı Dr. Riyat Kırmızıoğlu seçim gezileri kapsamında Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ni Başkan Emine Kurbal ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek CHP’nin programından bahsetti.

Çağdaş Yaşamı destekleme Derneği (1)

Başkan Kurbal, ‘’Bu güne dernek üyelerinin yoğun çabalarıyla yarınımızın aydınlık gençleri için çalışmalar yaptıklarını, bir çok köy okuluna ana sınıfı kazandırdıklarını, özellikle kız öğrencilerin okuya bilmesi için imkanlar sağlamaya çabaladıklarını belirtti. Bizler bu çabalarımızın desteklenmesi ve eğitim alanın da, deneyimlerimizi paylaşa bileceğimiz ortamların sağlanmasını istiyoruz. Şahsi, çıkar peşinde değiliz, Ülkemizin aydınlık yarınlarında Türkan Saylan’lar yaratmak, öyküleri arttırmak istiyoruz’’.dedi.

CHP Milletvekili Aday Adayı Dr. Riyat Kırmızıoğlu, ‘’Ben her zaman gönüllü sivil toplum kuruluşlarının deneyimlerinin kullanılması için bir orkestra şefi gerektiğini bunun da CHP olması gerektiğini savunmuşumdur. Haziran ayında iktidara gelir gelmez, şehrimizdeki tüm kuruluşlarıyla işbirliğini artıracağız. Belli bir program çerçevesinde yapacağımız işi görünür hale getireceğiz. Birbirinden ayrı hareket eden bu gönüllü kuruluşları bir araya getirip enerjilerini birleştireceğiz. Bu arada bana düşen koordinasyonu sağlamak olmalıdır. Bu deneyime sahibim, ayrıca bu şehir çok değerli sivil toplum birimlerine sahiptir. Hep beraber başaracağız’’ dedi.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği üyeleriyle ayrı ayrı sohbet etmeye çalışan CHP Milletvekili Aday Adayı Dr. Riyat Kırmızıoğlu sürekli notlar alarak ileride yapacağı çalışmalarına ışık tuttuklarını belirtti. Dr. Riyat Kırmızıoğlu, özellikle Çocuk Kulüpleri Projesinden çok etkilendim, mutlaka gerçekleşmesi için beraberce çalışmalıyız dedi.

Çağdaş Yaşamı destekleme Derneği (5) Çağdaş Yaşamı destekleme Derneği (4) Çağdaş Yaşamı destekleme Derneği (3) Çağdaş Yaşamı destekleme Derneği (2) Çağdaş Yaşamı destekleme Derneği (1) Çağdaş Yaşamı destekleme Derneği (1)

Önceki İçerikArsuzlu Kadınlar güç birliği yaptı
Sonraki İçerikİskenderun Özel Gelişim Hastanesinde Aynı seansta üç ameliyat