Uğur Ağca, “Paylaşırsak tok oluruz, paylaşmazsak yok oluruz

CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Uğur Ağca,CHP Karayılan Mahalle temsilciliğini ziyaret ederek partililerle buluştu.

Yoğun ilgiyle karşılanan Uğur Ağca, kalabalık partili grubunun binaya sığmaması nedeniyle dışarıda sohbet etti.

Uğur Ağca’ya sıcak bir karşılama yapan Karayılan Mahallesi sakinleri, kendi bölgelerinden birinin milletvekili olmasından mutluluk duyacaklarını ifade ettiler ve tam destek verdiklerini söylediler.

CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Uğur Ağca, konuşmasına ; birlik ve beraberlik içinde olmanın önemine dikkat çekerken, “Birlikten rahmet ayrılıktan azap doğar” dedi ve CHP’nin iktidarı için herkesin sorumluluğunu fazlasıyla yerine getirmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Samimi ve paylaşımcı olmanın önemine vurgu yapan CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Uğur Ağca, 24 saat ulaşılabilir ve çözüm odaklı bir milletvekili olacağının sözünü verirken, vaatte bulunmayacağını ve halkın milletvekili olacağını söyledi.

AK Parti, MHP ve diğer siyasi partilere oy vermiş kitleleri kazanmanın önemine dikkat çeken CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Uğur Ağca, “Paylaşırsak tok oluruz, paylaşmazsak yok oluruz. Tüm kesimleri kucaklayan, ötekileştirmeden, dışlamadan, herkese aynı sıcaklık ve samimiyetle yaklaşmamız gerekiyor. CHP’nin iktidarı için bu olmazsa olmazımızdır” dedi.

UGUR AGCA KARAYILAN1 UGUR AGCA KARAYILAN2