Dr.Riyat KIRMIZIOĞLU,her zaman siyasetin gerçek mutfağı olan sokakta sivil toplumla beraber hareket edeceğim

CHP Milletvekili aday adayı Dr.Riyat KIRMIZIOĞLU seçim çalışmalarına devam ediyor.

Bu çalışmalar sırasında İnşaat Mühendisleri Odası İskenderun temsilciliğini (TMMOB) ziyaretinde oda temsilcisi Selahattin GÜNDÜZ ve üyelerle bir araya geldi.

IMG_6298

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gündüz “meslek odaları disiplininden gelen insanların siyasete girmesi bizleri umutlandırıyor. Yerelde sektörümüzün geldiği aşama bizleri kaygılandırmaktadır. Bizleri temsil edebilecek insanların olması sorunlarımızı çözerken bizleri dikkate alması yönünden çok önemlidir. Bizleri ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz.”dedi.

Dr.Riyat KIRMIZIOĞLU konuşmasına; şehrin dinamiklerini iyi bilmek için bu şehrin sokaklarını çok iyi bilmek gerekir, ülkenin sorunlarının nereden kaynaklandığını iyi analiz edemezseniz siyaseti yanlış yönlendirir ve çözümden uzaklaşırsınız. Ben her yerde söylediğimi tekrar edeceğim ama politikaların üretileceği yerin sivil toplum, halk olduğunu, bu politikaların olgunlaştırılacağı yerin akademik ortamlar olduğunu ve çözüm önerileri konusunda da siyasetçinin görevinin kolaylaştırıcı olmak olduğunu bir kez daha tekrar etmek istiyorum. Halk için yola çıktıysak asıl öğe olan halkı bir tarafa koyarak sarı odalarda siyaset yapmayacağız, her zaman siyasetin gerçek mutfağı olan sokakta sivil toplumla beraber hareket edeceğim. Şehrimizin inşaat sektörünün dışarıdan gelen firmalarla zor duruma düşürüldüğünü ve bu durumun bu iş kolunda diğer esnaflarımızı da etkilediği ve şehir ekonomisine negatif bir etki yaptığını biliyorum, bu konuda çözüm önerilerinizi destekleyeceğim.” Dedi.

IMG_6300 IMG_6299 IMG_6298