SPORCULARIMIZA GEREKLİ DESTEĞİ SAĞLAYACAĞIZ

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı(HBB) Doç. Dr. Lütfü Savaş, HBB bünyesinde yetişen ve Atletizm dalında Hatay’ı başarıyla temsil eden atletler ile bir araya geldi.

Atletizm dalında Türkiye çapında düzenlenen yarışmalarda aldıkları başarılarla Hatay’a madalyalar kazandıran atletler, Başkan Savaş ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadılar.

Yürüyüş klasmanında 5 km’de 1. olan Sabahat Akpınar, aynı dalda 2.’liği paylaşan Yasemin Fansa ve Seçil Akpınar ile 800 metre koşuda 4. olan Mustafa Helvacı ve Büyük Bayanlar 3000 metrede 2., Yıldız Kızlar 1500 metrede ise 3. olan Selanay Bati’yi’ teker teker kutlayan Başkan Savaş, büyükşehir olarak sporculara gerekli desteğin sağlanacağını ifade etti.

Antrenör Senem Ölçer ve Temsilci Abdulhalim Şenol’dan sporcular hakkında bilgiler alan Başkan Savaş, atletizm için büyük önem arz eden tartan pist konusunda bir çalışma yapacaklarının müjdesini verdi.

Sporcuların imkanlarının iyileştirilmesi ve gelişme gösterebilmesi adına büyükşehir olarak gereken tüm imkanların sağlanacağını kaydeden Başkan Savaş, “Büyükşehir Meclisimizde sporcularımıza özellikle maddi yönden katkı sağlayacak bir karar aldık. Maddiyatın ötesinde sporcularımızın mental olarak iyileşebilmesi ve ilk etapta ulusal alanda, daha sonra da uluslararası arenada dereceye girebilmeleri için gerekli çalışma ortamını elimizden geldiğince sağlamaya çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Başkan Savaş, maliyeti 22 Milyon TL’yi bulan Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksi’nin inşasının tamamlanması sonrasında sporcuların hazırlanma aşamasındaki sıkıntılarına çare olmayı hedeflediklerinin altını çizdi.

Gerçekleşen toplantının ardından Başkan Savaş, madalyalı büyükşehir sporcuları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

BÜYÜKŞEHİR SPORCULARI BAŞARILARINI BAŞKAN SAVAŞ’LA PAYLAŞTI (1) BÜYÜKŞEHİR SPORCULARI BAŞARILARINI BAŞKAN SAVAŞ’LA PAYLAŞTI (2)