İskenderun Belediye Meclisi toplandı

İskenderun Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşmek üzere Belediye Başkanı Seyfi Dingil başkanlığında 03.Mart.2015 Salı günü toplandı. Gündem maddelerine geçmeden önce bir konuşma yapan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil;”Gelirlerimizin büyük bir bölümü Büyükşehir Belediyesine geçti. Daha önce Belediyenin büyük gelir kaynakları Otogar geliri, su geliri gibi kaynaklar şu an Büyükşehir’e ait.

Ama yine de elimizden gelen gayretleri göstererek yeni kaynaklar yaratarak halkımıza hizmet ediyoruz. Asfalt ihalemiz tamamlandı. İnşallah Nisan ayı içerisinde asfalta başlayacağız. Hava şartlarından yağışlardan dolayı bu güne kadar yama gibi çalışmalarla soruna çözümler bulduk. Ama asfalta Nisan ayında tamamen başlayacağız”dedi. Daha sonra İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,8 Mart Dünya Kadınlar günü münasebetiyle güzel bir jest yaparak Belediye Meclisinde bulunan Bayan üyelere, basın mensupları ve belediyede çalışan bayanlara bu anlamlı gün dolayısıyla çiçek verdi. MHP grubu adına söz alan Emir Selim Yazar tarafından İskenderun Belediyesinde Engelli vatandaşlarımız için bir brim kurulması yönündeki önergesi İskenderun Belediye Meclisi tarafından kabul edildi.

Daha sonra gündem maddelerine geçildi. Gündemin 1.maddesinde bulunan Karayılan Mahallesi Beşoluk mevkiinde bulunan 200 dönüm arsanın satın alınması ile ilgili Emlak İstimlak Müdürlüğü teklifi oy birliği ile kabul edildi. Gündemde bulunan İskenderun Belediyesi Şehir Tiyatrosu yönetim kurulunda boşalan üyelik için oylama yapıldı. Yapılan seçim sonrasında İskenderun Belediye Meclis Üyesi İbrahim Yavuz, Belediye Şehir Tiyatrosu yönetim kuruluna seçildi. Gündemde bulunan diğer maddelerin görüşülerek kabul edilmesiyle son bulunan İskenderun Belediye Meclisi bir sonraki toplantısını 02.Nisan.2015 Çarşamba günü yapacak.

IMG_3240 IMG_3273 IMG_3280 IMG_3299 IMG_3312 IMG_3323 IMG_3331 IMG_3333 IMG_3381

Önceki İçerikSPORCULARIMIZA GEREKLİ DESTEĞİ SAĞLAYACAĞIZ
Sonraki İçerikMUHASEBECİLER HAFTAS KUTLAMA MESAJI