Seyyar satıcı ve uygunsuz yer işgalleri yapanların araç ve gereçleri toplandı

İskenderun Belediyesi zabıta ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla seyyar satıcı ve uygunsuz yer işgalleri yapanların araç ve gereçleri toplandı.

İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, başta seyyar satıcılar olmak üzere, uygunsuz yer işgalleri ve kural dışı caddelerde satış yapanlara karşı operasyon başlattı. Şehrin muhtelif mahallelerinde cadde ve sokak aralarında yer işgali yapan esnaf ve seyyar satıcılara yönelik çalışma başlatan zabıta ekipleri, birçok malzeme topladı.

Dükkânların önlerine kural dışı konulan masa ve sandalyeler de ekipler tarafından toplanarak araçlara konuldu. Bu denetimlerinin artarak devam edeceğini belirten İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Uçucu;”bu görüntülerin olmasına şehrimizde asla müsaade etmeyeceğiz. Yaşanabilir şehir olma yönündeki gayretlerimiz bitmeyecek. Tam aksine kararlılıkla bu tip faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. Özellikle seyyar satıcılara karşı takiplerimiz vardır. Çünkü bu yönde vatandaşlarımızdan da gelen şikâyetleri değerlendiriyoruz. İskenderunluların rahatlığı için gerekli tüm tedbirleri alıyoruz ve almaya da devam edeceğiz”dedi.

DSC_0044 DSC_0053 DSC_0070