MUHASEBECİLERDEN BAŞKANA ZİYARET

1-7 Mart Muhasebe Haftası nedeniyle, İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Alaaddin Özbülbül ve yönetim kurulu üyeleri İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret ettiler. Muhasebe haftası nedeniyle Oda Yönetim Kurulu üyeleri Leyla Eren, İbrahim Kaynar, Merih Hasan Yıldırım ve Mehmet Nuri Bahadırlı ile birlikte Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i ziyarete gelen Oda Başkanı Alaaddin Özbülbül, Türkiye’nin en şanslı ilçesi İskenderun’dur.

Çünkü ilk defa ilçe düzeyinde oda kuruluşunu biz gerçekleştirdik. O yüzden mutlu ve onurluyuz. Diğer meslek grupları ilçelerde sadece temsilcilik düzeyindeler. Ama bizim gayretimizle Türkiye’ de ilk defa ilçe düzeyinde oda olarak kurulduk. Muhasebeciler büyük bir ailenin fertleridir. Ülke genelinde 77 Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Odası ile 8 Yeminli Mali Müşavir Odasına kayıtlı 96 bin meslek mensubu, 21 bin stajyer, büro çalışanları ve aileleriyle birlikte sayısı 500 bini geçen muhasebe camiası ve çeşitli etkinliklerle Muhasebe Haftasını kutlayacak. Bu anlamda bugünde değerli Belediye Başkanımızı ziyarete geldik.

Kendilerine meslektaşlarım adına teşekkür ediyorum” dedi. Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Belediye Başkanı Seyfi Dingil” başarılı çalışmalarından dolayı İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası yönetim kurulunu tebrik ediyorum. Bir ilçede oda statüsünde hizmet ediliyor olması sevindirici bir durum. Görüyorum ki yönetim kurulu üyeleri hep değerli şahsiyetli isimlerden oluşmuş. Şahsınızda tüm meslek örgüt mensuplarınıza sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum. Bu itibarla da haftanızı canı yürekten kutluyorum” dedi.

IMG_3021 IMG_3033 IMG_3040 IMG_3047

Önceki İçerikKurtuluşa Kadar Dönmeyi Düşünmediler
Sonraki İçerikBELEDİYE ZAFER KUPASI BAŞLIYOR