Vergi Haftası

Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol ve beraberindeki heyet, 23 Şubat – 01 Mart tarihleri arasında kutlanmakta olan 26. Vergi Haftası dolayısı ile 24 Şubat 2015 Salı günü saat 14.00’da İlçemiz Kaymakamı Sayın H.Hasan Özyiğit’i makamında ziyaret etti.

Ziyaret esnasında Kaymakam Özyiğit’e çiçek takdiminde bulunulmasının ardından Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol günün anlam ve önemine ilişkin açıklamada bulundu.

Vergi gelirleri kapsamında İskenderun’un İlimiz genelinde sağladığı katkıya değinen Nazmi Erol; “Hatay İli Türkiye genelinde vergi gelirleri sıralamasında 9’ncu sırada yer almaktadır. Bu duruma en büyük katkı ise İskenderun İlçesinden sağlanmaktadır. Gerek İlimiz gerekse ülkemiz genelinde vergi bakımından İskenderun oldukça önem arz etmektedir” dedi.

Kaymakam Özyiğit; Reel sektörde gerçekleştirilen bu tür etkinlikler ile bütünleşmenin mutluluk verici olduğunu dile getirerek, Hatay’ın vergi gelirleri bakımından 9’ncu sırada yer alması ve bu duruma güzide İlçemiz İskenderun’un katkısının büyük olması bizleri mutlu etmenin yanı sıra gururlandırmaktadır” dedi.

İskenderun’un hem sanayi hem de turizm açısından istihdam sağlayan önemli İlçelerden biri olduğunu sözlerine ekleyen Kaymakam Özyiğit; “İlçemiz sahip olduğu zengin potansiyeli ile vergi gelirleri açısından sahip olduğu tacını da muhafaza edecektir” dedi.

Bu anlamlı haftanın kutlanması ve bu vesilesiyle gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnun olduğunu ifade eden Kaymakam Özyiğit; Vergisini zamanında ve tam olarak ödeme gayretinde olan tüm mükelleflerimize hayırlı bol kazançlı bir yıl geçirmelerini temenni ediyor, Vergi dairesi tüm çalışanlarına da işlerinde kolaylıklar ve başarılar diliyorum” diye konuştu.

IMG_2719 IMG_2722 IMG_2723 IMG_2725 IMG_2736