Tuğba Ulutaş Aday Adaylığını Açıkladı !

Ak Parti Hatay Milletvekili Aday Adayı Tuğba Ulutaş İlçe Teşkilatında yoğun bir kalabalık eşliğinde aday adaylığını açıkladı. Siyaset ve iş çevresinden ciddi katılımların olduğu açıklamada Tuğba Ulutaş’ın kendinden emin duruşu dikkat çekti.

Ak Parti Hatay Milletvekili Aday Adayı Tuğba Ulutaş konuşma metni :

Sayın İlçe Başkanım ve Yönetim Kurulu Üyelerim, Sayın İlçe Kadın Kolları Başkanım, Gençlik kollarımı Başkanım, Teşkilatımızın çeşitli kademelerinde görev almış değerli Ak Partili Gönüldaşlarım, çok değerli ailem ve siz basınımızın değerli temsilcileri, hepinizi en samimi duygularla saygıyla selamlıyorum.

IMG_5713

Tarihimizin en önemli seçimlerinden birine adım adım yaklaşmaktayız. Biliyoruz ki bu seçim ülkemizin hem bugünü hem de yarını için büyük bir önem arz ediyor.

Cumhuriyet tarihi boyunca kadınlarımız, memleketimizin inşasında büyük görevler üstlenmiş ve bu yolda büyük fedakârlık göstermiştir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın başlattığı ve Başbakanımız Sayın Ahmet DAVUTOĞLU hocamızın inançla devam ettirdiği gençlerin ve kadınların siyasette aktif rol almaları prensipleri sayesinde, ben de genç bir kadın kardeşiniz olarak siyasetin AK Parti saflarında yer almaktan büyük kıvanç duyuyorum.

IMG_5712

Güçlü ve Yeni Türkiye yolunda Hatay’ımıza ve ülkemize hizmet etme gayesiyle, Ak Partiden HATAY Milletvekili aday adaylık başvurumu siz değerli dostlarımla paylaşıyorum.

Kiminizle uzun zamandır tanışıklığımız ve dostluğumuz var… Kiminizle de İlçe Yönetim Kurulundaki görevim dolayısı ile tanışıyoruz. Ancak tanışmamış olduğumuz arkadaşlar için kendimi kısaca tanıtmak istiyorum. 1986 İskenderun doğumluyum. İlköğretim ve Lise öğrenimini burada tamamladım. 2009 yılında, İstanbul Yeditepe Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldum. 2013 yılında Gaziantep Üniversitesi Makine Mühendisliği dalında İmalat ve Konstrüksiyon üzerine Tezli Yüksek Lisansımı tamamladım. İş Güvenliği Uzmanı olarak aile şirketimizde çalıştım. Üst düzeyde İngilizce ve orta düzeyde İtalyanca yabancı dillerini biliyorum.

2013 yılında katıldığım İskenderun ilçe teşkilatında, 3 dönem İlçe Başkan Yardımcılığı (İlçe AR-GE Başkanlığı ve İlçe Sekreterliği) görevlerinde bulundum. 30 Mart Yerel Seçimlerde, Seçim Koordinasyon Merkezi’nde Bilgi İşlem Koordinatörü olarak görev aldığım süre zarfında Mahalle Temsilcilerimizden ve Muhtarlarımızdan şehrimizin sorunlarını dinledik, ihtiyaçlarını not edip rapor haline getirdik. Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde Sandık Kurulu üyelerimizin eğitim çalışmalarını yürüttüm.

Değerli Dostlarım, Sayın Basın Mensupları….
Benim adaylığım şahsımın değil HATAY Kadınlarımızın adaylığıdır. Hayatın her alanında var olan, üreten, nesiller yetiştiren, ailenin yapı taşı olan kadınlarımızın daha çok siyasette, yönetimde aktif rol almaları gerektiğini düşünüyorum.

IMG_5718

 

Ben de aranızdan genç bir kardeşiniz olarak hem ülkemizde, hem de bölgemizde, kadın haklarının takipçisi ve temsilcisi olmak, Hatay’ımızın talep ve beklentilerine aracılık etmek, sorunlarımızı dile getirmek ve bu sorunlara çözümler üretmek için karşınızdayım.

Ehliyet sahibi, cesur, kararlı, teşkilatımızla bütünleşecek, yeniliklere açık, çalışkan bir başkan aday adayı olarak karşınızda bulunuyorum. Siz değerli arkadaşlarımın ve teşkilatımızın desteğiyle bölgemizin layık olduğu hizmetleri verebileceğimize inanıyorum.

2023 hedefinin temelleri Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Ak kadrolarla atılmıştır. Atılan bu temeller üzerinden Yeni Türkiye’nin aynı şevk ve heyecanla devam etmesi için üstüme düşen tüm sorumlulukları Partimizin belirlediği hedefleri doğrultusunda yerine getirmek ve sizin sesiniz olmak için Milletvekili Aday Adayınızım.

Zamanınızı feda ederek bugün yanımda olduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu kutlu dava yolunda sizlerin desteklerinizi tüm yüreğimle bekliyor ve hepinize saygılarımı sunuyorum. Allah’a Emanet Olunuz….
“GÜCÜ KEŞFET…GÜCE GÜÇ KAT..”

Önceki İçerikCulha, ulaşım sorununa çözüm arayacak
Sonraki İçerikDr. Riyat Kırmızıoğlu’nun Belen Ziyaretleri Devam Ediyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.