Ali ASLAN İskenderun Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ni ziyaret etti

Çalışmalarını İskenderun’daki Sivil Toplum Örgütlerini ziyaret ederek devam eden CHP Hatay Milletvekili Aday adayı Ecz. Ali ASLAN İskenderun TMMOB(Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği)’ni ziyaret etti.

Ecz. Ali ASLAN 2015 genel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden milletvekili aday adayıyım. Bu ziyaretteki amacım siyasi konuşmalar yapmaktan ziyade siz değerli dostlarımın, yönetici arkadaşlarımızın ve kurum olarak TMMOB ‘nin kurumsal olarak fikir ve düşüncelerini, görüşlerini almak için buradayım. Hatay özelinde ve Türkiye genellinde neleri düzeltmemiz gerektiği konusunda fikir alışverişinde bulunmak, desteklerini istemek, görüş ve önerileriniz varsa sizlerden bunları dinlemek için buradayım dedi.

ff

Burası bir sivil toplum örgütü farklı siyasi görüşten yönetici ve üye arkadaşlarımızın bulunduğu yer olması sebebiyle siyasi parti rozetimi çıkartıp geldim. Ben herkesin milletvekili olmaya adayım, ben herkesin sorunlarına çare olmak için adayım, Türkiye’ nin Hatay’ın ve özelinde İskenderun’umuzun sorunlarınızı çözmek için adayım. Sizlerle birlikte omuz omuza mücadele ederek İskenderun’umuzun Hatay’ın ve Türkiye’nin sorunlarını çözeceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın dedi.

TMMOB Mimarlar Odası Başkanı Koray TANIN ve yönetim kurulu üyelerine bizleri kabul ettikleri için teşekkür ederim dedi. ASLAN Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş’ un kaçak saray kaçaktır sözlerini hatırlattı bunlar hukukta tanımıyorlar, bu hukuk bir gün size de lazım olacak dedi.

CHP iktidarında taşeronlaşmanın son bulacağının altını çizen Ali ASLAN taşeronlaşmanın bir ilkellik olduğunu ve 21.YY Türkiye’sinde yakışmadığını dile getirdi.
Parasız eğitim, parasız sağlık diyen ASLAN CHP iktidarında bunu başarmak için mücadele edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın dedi. Sadece İskenderun’un, Hatay’ın değil Türkiye Cumhuriyetinin milletvekili olacağım. Ön seçim olmayacak ama nihayetinde gene sizlere sorulacak benim adayım Ali ASLAN diyerek bana destek olun birlikte omuz omuza mücadele edelim dedi.

TMMOB Mimarlar Odası Başkanı Koray TANIN yönetim kurulu üyeleri adına çalışmalarınızda başarılar diliyorum umarım layık olduğunuz yere gelirsiniz dedi.

10978591_1548695292067408_802395351535803321_n ff