Özel Yükseliş Koleji Hatay ve İskenderun birincisi

Türkiye’nin önde gelen TUDEM Yayın Grubu’nun Hatay’da düzenlediği deneme sınavında Özel Yükseliş Koleji Hatay ve İskenderun birincisi çıkarttı.

Eğitimin yükselen değeri sloganı ile başladığı eğitim hayatında başarı grafiğini her geçen gün süt noktalara taşımaya devam eden Özel Yükseliş Koleji Türkiye’nin önde gelen TUDEM Yayın Grubu’nunHatay’da düzenlediği deneme sınavında Hatay 1. si ve İskenderun 1. çıkartmayı başardı.

Özel Yükseliş İlkokulu öğrencisi Cemre Göktaş Hatay il birinciliği ve İskenderun ilçe birincilsi olurken Berilsu Bakır ve Eylül Sıla Çelik ise Hatay genelinde derece yaptılar. Dereceye giren öğrencilere okulda düzenlenen törenle çeşitli hediyeler verildi. Özel Yükseliş Koleji Genel Müdür Yardımcısı Aykut Davut Öktem ve İlkokul Müdürü Janset Göztok Ciminli tarafından hediyeleri verilen öğrencileri arkadaşları da tebrik ettiler. Öğrencilerle gurur duyduğunu belirten genel müdür yardımcısı Aykut Davut Öktem Yükseliş Koleji olarak uyguladıkları eğitim programlarının ne kadar doğru bir sistemde işlediğini bir kez daha gördüklerini belirterek Yükseliş Kolejinin Eğitimin Yükselen değeri olmaya devam edeceğini söyledi.

Screenshot_1 Screenshot_2