DR. Riyat Kırmızıoğlu Mimarlar Odası İskenderun Temsilciliğini Ziyaret etti

Dr. Riyat Kırmızıoğlu seçim ziyaretlerine devam ediyor. Mimarlar Odası İskenderun Temsilciliği ziyaretinde, TMBOB ve Türk Tabipler Birliğinin Türkiye çapında olduğu gibi Hatay ’dada birlikte hareket ettiği, kentin sorunlarının çözümünde diğer tüm meslek odaları ve demokratik kitle örgütleriyle bir araya gelinmesi gerektiğine vurgu yaptı.

mimarlar odası (2)
Dr. Riyat Kırmızıoğlu tüm meslek odaları ile senede en az iki kez ayrı ayrı bir araya geleceğim. Ayrıca tüm meslek örgütlerinin ve demokratik kitle örgütlerinin bir araya geleceği eş güdüm kurullarının oluşmasını sağlayacağım. Yine senede en az iki kez olmak üzere kentin sorunları ve çözümleriyle ilgili sonuç verici çalışmalar yapacağını söyledi.

Kentsel dönüşümün çok önem kazandığı günümüzde tarihsel dokuya zarar verilmemesi için elinden geleni yapacağına söz veren Dr. Riyat Kırmızıoğlu, Mimarlar Odası İskenderun Temsilciliğinde Hatay’da hayata geçirmek istediği projelerinden bahsetti.

Mimarlar Odası İskenderun Temsilciliği Başkanı Koray Tanın Dr. Riyat Kırmızıoğlu’na çalışmalarından dolayı başarılar dilerken, 40 yıldır kaderi değişmeyen İskenderun’u geleceğe taşıyacak, gerçek anlamda modern bir şehir haline getirecek, parlamentoda sesimizi duyuracak, örgütlerimizi görünür kılacak sizin gibi vekillere ihtiyacımız var dedi.

mimarlar odası mimarlar odası (3) mimarlar odası (2)

 

Önceki İçerikİskenderun Belediyesi Özgecan Aslan için anma töreni düzenledi
Sonraki İçerikFiltre sektörünün sorunları İTSO’da görüşüldü