Culha’ya ağır konuk

İskenderun 1’nci Ağır Ceza Reisi ve Adalet Komisyonu Başkanı Servet Korkmaz, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’yı makamında ziyaret etti. Daha çok Arsuz’un konuşulduğu ziyarette, kurumlar arası işbirliğinin önemine de dikkat çekilirken, Başkan Nazım Culha gerçekleştirilen iadeyi ziyaretten dolayı Adalet Komisyonu Başkanı Servet Korkmaz’a teşekkür etti.

IMG_4739

Birlik ve beraberlik içerisinde, uyumlu ve dostça bir çalışma dönemi geçirme temennisinde bulunan Başkan Nazım Culha, 81 bin nüfusa sahip olan Arsuz’un Konya Cihanbeyli’den sonra Türkiye’nin coğrafi olarak en büyük ikinci ilçesi olduğunu ifade etti.

İlçede üst üste üç kez yaşanan sel felaketlerinin izini silmek için yapılan çalışmaları anlatan Başkan Culha, Korkmaz ile ayrıca hayata geçirmeyi planladığı projelerini paylaştı.

İskenderun 1’nci Ağır Ceza Reisi ve Adalet Komisyonu Başkanı Servet Korkmaz ise Arsuz’u çok beğendiğini ve çok önceden ilçe olmayı hak ettiğini belirterek, çok uzun zaman önce ilçe statüsü kazanmış 25 bin nüfuslu bazı ilçelerin Arsuz’un yanında köy gibi kaldığını dile getirdi.

Arsuz Belediyesi’nin kısa sürede çok büyük işler başardığını ve Başkan Culha’nın çalışmalarını da yakından takip ettiğini dile getiren Servet Korkmaz, ilçenin geleceğinin de çok parlak olduğunu sözlerine ekledi.

IMG_4757 IMG_4741 IMG_4739