Başkan Seyfi Dingil Emniyet Genel Müdürü M.Celalettin Lekesiz’i makamında ziyaret etti

Başkentte bulunan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Emniyet Genel Müdürü M.Celalettin Lekesiz’i makamında ziyaret etti.

2009-2014 yılları arasında Hatay Valiliği görevini sürdüren Lekesiz,16 Eylül 2014 tarihinden itibaren Emniyet Genel Müdürü olarak görev yapıyor. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil beraberinde Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ve Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi ile birlikte Emniyet Genel Müdürlüğü binasındaki makam odasında hoş sohbet ortamında Genel Müdür M.Celalettin Lekesiz ile uzun bir süre görüştü.

Valilik dönemlerinde Hatay iline yaptığı hizmetlerin övgüye değer olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Seyfi Dingil;”Sayın Valimiz uzun yıllar ilimizde görev yaptı. Bu sürede birçok hizmetlere imza attı. Değerli hizmetlerinden dolayı kendisini unutmadığımızı ve hayırlı olsun temennisiyle ziyarette bulunuyoruz.

İnanıyorum ki, Emniyet Genel Müdürü olarak da sayısız hizmetlerde bulunacaktır”dedi. Ziyaretten dolayı duygulanan Emniyet Genel Müdürü M.Celalettin Lekesiz, misafirleri ile Hatay günlerini konuşma fırsatı bulmuş oldu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.