Dr. Riyat Kırmızıoğlu IGEV’i ziyaret etti

CHP Hatay Milletvekili aday adayı Dr. Riyat Kırmızıoğlu, IGEV ziyareti sırasında yanında bulunan eşi Dr. Selda Kırmızıoğlu ile seçim ziyaretleri kapsamında yeniden IGEV’li dostlarıyla bir araya geldiler.

ıgev ziyaret

IGEV başkanı Şefik Uyar ve yönetim kurulu üyelerinin bazılarının hazır bulunduğu toplantı samimi bir ortamda geçti. Seçim çalışmaları hakkında IGEV yönetimine bilgiler veren CHP Hatay Milletvekili aday adayı Dr. Riyat Kırmızıoğlu, son günlerde yaşanan Özgecan Aslan katliamına dikkat çekerek “Sizler gibi kurumlar bu ülkede var oldukça, toplumun ahlaki değerleri korunacak ve yüceltilecektir.” dedi.

Bugünün ortağı, yarının sahibi olan gençlerimizin eğitimi ve kişisel gelişimlerine verdiğiniz katkılar bizleri her zaman heyecanlandırıyor. Sizlerin dün olduğu gibi bugünde yanında olmaktan gurur duyuyorum dedi.
IGEV yönetim kurulu üyeleri CHP Hatay Milletvekili aday adayı Dr. Riyat Kırmızıoğlu’na seçim çalışmaları sırasında başarılar dileyerek her zaman birlikte olmaktan onur duyacaklarını ifade ettiler.

ıgev ziyaret (2) ıgev ziyaret (3) ıgev ziyaretıgev ziyaret (4)

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.